Skip to main content

Bike Mobile

Fietsen met een groep

Stap op de fiets met een groep

Fietsen in een groep: Samen op een groene manier op verkenning door Nederland. Bike Mobile regelt grote aantallen fietsen voor groepen. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Huur bijvoorbeeld fietsen voor een bedrijfsuitje in Noord- of Zuid-Holland.

Kies uit onze klassieke stadsfiets of huur elektrische fietsen, tandems of steps als activiteit. Vertel ons waar en wanneer de fietsen nodig zijn en wij brengen ze op locatie. Of je nou twintig fietsen nodig hebt voor een teambuildingdag of tweehonderd fietsen voor een groter evenement, Bike Mobile heeft de fietsen klaarstaan.

Vraag een offerte aan en zie de prijs voor een groter aantal fietsen. Geen zorgen, je zit nergens aan vast. De offerte is vrijblijvend.

OFFERTEFORMULIER

Gelijk een offerte aanvragen? Klik naar onze offerte aanvragen pagina, daar vul je in één keer al je gegevens in.

06 4946 0438

06 4946 0438

info@bikemobile.nl

Bedrijfsgegevens

Bike Mobile

Vestigingsadres (geen bezoek)
Veldhof 15,
2111 VR Aerdenhout

Fietsdepot
Oude Spaarneweg 2C,
2142 EA Cruquius

KvK: 54588146
BTW: NL002083828B86
IBAN: NL37KNAB 0256.6178.80 t.n.v. BikeMobile
BIC/SWIFT: KNABNL2H

DAAROM KIES JE VOOR BIKE MOBILE

Fietsen van de beste kwaliteit

Al onze fietsen komen van eigen bodem. Zo garanderen we topkwaliteit, met versnellingen, handremmen en antilekbanden op elke fiets. Het aanbod voor fietsverhuur van Bike Mobile is breed: kies uit stads-/tourfietsen, bakfietsen, ouder-/kindtandems en elektrische fietsen.

Tegen scherpe prijzen

Onze verhuurprijzen zijn marktconform. Zowel bij het huren van fietsen in kleine aantallen als in grotere hoeveelheden stemmen wij de tarieven af op die van de markt. Op deze manier rekenen wij altijd een scherpe prijs voor het verhuren van onze fietsen.

De liefde voor het vak

Fietsverhuur van Bike Mobile staat garant voor een heerlijk dagje fietsen: onze fietsen zijn perfect onderhouden. Persoonlijke aandacht, meedenken en service staan bij Bike Mobile hoog in het vaandel. We willen van elke klant een tevreden klant maken.

Fietsen op een gekozen locatie

Bij het huren van tien of meer fietsen, brengen wij ze op locatie. We bezorgen de fietsen op een door jouw gekozen plek en nemen ze ook weer mee. Dat mag op dezelfde locatie, maar hoeft niet. Bij onze fietsverhuur staat flexibiliteit voorop.

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!