Bike Mobile

Fietsen met een groep

Stap op de fiets met een groep

Samen op een groene manier op verkenning door Noord-Holland. Gezellig kletsend, met de haren wapperend in de wind, door de natuur of steden trappend van de mooie provincie. Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de tweewielers in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest.

Zet je collega’s of familie op een klassieke stadsfiets. Of huur elektrische fietsen, tandems of steps voor het actieve uitje. Vertel ons waar en wanneer je de fietsen nodig hebt en wij brengen ze naar jouw locatie. Of je nou tien fietsen nodig hebt voor een klasje kinderen of vijfhonderd tweewielers voor een camping vol studenten, Bike Mobile heeft de fietsen klaarstaan. Zo genieten jij en jouw gasten van een onvergetelijke fietsdag.

Vraag een offerte aan en zie de prijs voor een dagje fietsen met de groep. Geen zorgen, je zit nergens aan vast. De offerte is vrijblijvend.

OFFERTEFORMULIER

Gelijk een offerte aanvragen? Klik naar onze offerte aanvragen pagina, daar vul je in één keer al je gegevens in.

06 4946 0438

06 4946 0438

info@bikemobile.nl

Bedrijfsgegevens

Bike Mobile

Vestigingsadres (geen bezoek)
Veldhof 15,
2111 VR Aerdenhout

Fietsdepot
Oude Spaarneweg 2C,
2142 EA Cruquius

KvK: 54588146
BTW: NL002083828B86
IBAN: NL37KNAB 0256.6178.80 t.n.v. BikeMobile
BIC/SWIFT: KNABNL2H

DAAROM KIES JE VOOR BIKE MOBILE

De beste tweewielers

Al onze fietsen komen van eigen bodem. Zo garanderen we topkwaliteit voor elk van onze tweewielers. Tussen ons aanbod voor fietsverhuur zit altijd een fiets die goed bij jou past. Kies uit onze stads-/tourfietsen, bakfietsen, ouder-/kindtandems en elektrische rijtuigen. Minimaal zeven versnellingen, sterke handremmen en antilekbanden: met onze fietsen trap je aan één stuk door.

Tegen scherpe prijzen

We vergelijken onze prijzen met die van andere verhuurders in de buurt. Zo is ons fietsverhuurtarief altijd afgestemd op die van onze buren. Op deze manier betaal jij altijd de beste prijs voor jouw fiets.

Verliefd op ons vak

Fietsverhuur is voor ons geen gewone baan: het is een passie. Op onze werkplaats hoor je niets anders dan gepraat over wielen, zadels en ventieldopjes. Wij geven de fietsen alle liefde die ze nodig hebben om perfect te blijven trappen. Zo sta jij onderweg nooit stil met problemen langs de weg.

Onze fietsen komen naar je toe

Stap jij op de trappers met tien man of meer? Dan komen de fietsen naar jou toe. We bezorgen en halen de fietsen op een door jouw gekozen locatie op. Dat mag op dezelfde locatie, maar hoeft zeker niet. Logistiek een uitdaging? Met onze fietsverhuur tackelen we alle problemen rondom het transport. Om jou een onvergetelijke fietstocht te bezorgen.

Hoeveel kost mijn fietstochtje?