Skip to main content

Bike Mobile

Fietsen huren voor een avontuurlijk dagje uit

Trek eropuit met de fiets

Fietsen huren ik kleine aantallen? Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Kies uit onze stads-/tourfietsen, bakfietsen, tandems en elektrische fietsen. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht. Onze fietsen zijn perfect onderhouden waardoor je onderweg nooit stil komt te staan.

Of je nou een fiets huurt voor een familiedag of een bedrijfsuitje (in o.a. Noord- en Zuid-Holland), met Bike Mobile trap jij zorgeloos een fijne tocht. Je kunt kiezen uit één of meer fietsen, die je huurt op onze vaste locaties of ter plekke. Flexibiliteit staat bij ons voorop. Huur bijvoorbeeld ook online via onze partner “List N Ride”.

OFFERTEFORMULIER

Gelijk een offerte aanvragen? Klik naar onze offerte aanvragen pagina, daar vul je in één keer al je gegevens in.

06 4946 0438

06 4946 0438

info@bikemobile.nl

Bedrijfsgegevens

Bike Mobile

Vestigingsadres (geen bezoek)
Veldhof 15,
2111 VR Aerdenhout

Fietsdepot
Oude Spaarneweg 2C,
2142 EA Cruquius

KvK: 54588146
BTW: NL002083828B86
IBAN: NL37KNAB 0256.6178.80 t.n.v. BikeMobile
BIC/SWIFT: KNABNL2H

DAAROM KIES JE VOOR BIKE MOBILE

Fietsen van de beste kwaliteit

Al onze fietsen komen van eigen bodem. Zo garanderen we topkwaliteit, met versnellingen, handremmen en antilekbanden op elke fiets. Het aanbod voor fietsverhuur van Bike Mobile is breed: kies uit stads-/tourfietsen, bakfietsen, ouder-/kindtandems en elektrische fietsen.

Tegen scherpe prijzen

Onze verhuurprijzen zijn marktconform. Zowel bij het huren van fietsen in kleine aantallen als in grotere hoeveelheden stemmen wij de tarieven af op die van de markt. Op deze manier rekenen wij altijd een scherpe prijs voor het verhuren van onze fietsen.

De liefde voor het vak

Fietsverhuur van Bike Mobile staat garant voor een heerlijk dagje fietsen: onze fietsen zijn perfect onderhouden. Persoonlijke aandacht, meedenken en service staan bij Bike Mobile hoog in het vaandel. We willen van elke klant een tevreden klant maken.

Fietsen op een gekozen locatie

Bij het huren van tien of meer fietsen, brengen wij ze op locatie. We bezorgen de fietsen op een door jouw gekozen plek en nemen ze ook weer mee. Dat mag op dezelfde locatie, maar hoeft niet. Bij onze fietsverhuur staat flexibiliteit voorop.

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!