Bike Mobile

Eenvoudig fietsen verhuren via een pick-up point

Verhuur fietsen en biedt jouw gasten een mooie fietstocht

Maak kennis met ons concept voor fietsen verhuren. Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht. Schakel onze fietsen in voor jouw hotel, camping of andere accommodatie. Zo kunnen jouw bezoekers op de fiets eenvoudig de omgeving verkennen.

Bike Mobile zorgt bovendien dat de tweewielers in perfecte staat zijn en blijven. Op die manier geef jij je gasten altijd topfietsen mee. Alleen wanneer jij een fiets aan een gast meegeeft, reken je met Bike Mobile af. Jouw accommodatie werkt bij het verhuren van de fietsen als een pick-up point: gasten vullen een verhuurformulier in en nemen de fiets mee. Vervolgens stuurt Bike Mobile je een simpele factuur toe met alle informatie en kosten over de fietsverhuur. Ten slotte loop je geen aansprakelijkheidsrisico, mocht er onderweg een ongeluk gebeuren.

CONTACTFORMULIER

Gelijk een offerte aanvragen? Klik naar onze offerte aanvragen pagina, daar vul je in één keer al je gegevens in.

06 4946 0438

06 4946 0438

info@bikemobile.nl

Bedrijfsgegevens

Bike Mobile

Vestigingsadres (geen bezoek)
Veldhof 15,
2111 VR Aerdenhout

Fietsdepot
Oude Spaarneweg 2C,
2142 EA Cruquius

KvK: 54588146
BTW: NL002083828B86
IBAN: NL37KNAB 0256.6178.80 t.n.v. BikeMobile
BIC/SWIFT: KNABNL2H

DAAROM KIES JE VOOR BIKE MOBILE

Fietsen van de beste kwaliteit

Al onze fietsen komen van eigen bodem. Zo garanderen we topkwaliteit, met versnellingen, handremmen en antilekbanden op elke fiets. Het aanbod voor fietsverhuur van Bike Mobile is breed: kies uit stads-/tourfietsen, bakfietsen, ouder-/kindtandems en elektrische fietsen.

Tegen scherpe prijzen

Onze verhuurprijzen zijn marktconform. Zowel bij het huren van fietsen in kleine aantallen als in grotere hoeveelheden stemmen wij de tarieven af op die van de markt. Op deze manier rekenen wij altijd een scherpe prijs voor het verhuren van onze fietsen.

De liefde voor het vak

Fietsverhuur van BikeMobile staat garant voor een heerlijk dagje fietsen: onze fietsen zijn perfect onderhouden. Persoonlijke aandacht, meedenken en service staan bij Bike Mobile hoog in het vaandel. We willen van elke klant een tevreden klant maken.

Fietsen op een gekozen locatie

Bij het huren van tien of meer fietsen, brengen wij ze op locatie. We bezorgen de fietsen op een door jouw gekozen plek en nemen ze ook weer mee. Dat mag op dezelfde locatie, maar hoeft niet. Bij onze fietsverhuur staat flexibiliteit voorop.

Hoeveel kost mijn fietstocht?