Skip to main content

Bike Mobile

Eenvoudig fietsen verhuren via een pick-up point

Maak kennis met ons concept voor fietsverhuur op locatie. Wij zetten kosteloos fietsen neer bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht. Schakel ons bedrijf uit Haarlemmermeer, in de buurt van Haarlem, in voor fietsen bij je hotel, camping of andere accommodatie. Zo kunnen jouw bezoekers op de fiets eenvoudig de omgeving verkennen.

Fietsverhuur op locatie met een pick-up-point

Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer zorgt ervoor dat de tweewielers in perfecte staat zijn en blijven. Op die manier geef je jouw gasten die individueel of als groep gebruikmaken van je fietsverhuur op locatie altijd topfietsen mee. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je op jouw locatie bedrijfsuitjes in Noord-Holland of Zuid-Holland organiseert. Alleen wanneer je een fiets aan een gast meegeeft, reken je met Bike Mobile af. Jouw accommodatie werkt bij het verhuren van de fietsen als een pick-up-point: gasten vullen een verhuurformulier in en nemen de fiets mee. Bike Mobile stuurt je een simpele factuur toe met alle informatie en kosten over de fietsverhuur op je locatie. Je loopt geen aansprakelijkheidsrisico, mocht er onderweg een ongeluk gebeuren.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je starten met fietsverhuur op locatie? Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring als fietsverhuurder en onze fietsen zijn te vinden in de hele Randstad. Denk aan Amsterdam, Den Haag, Zandvoort, Haarlem, Delft en Hoofddorp. Ons team gaat graag met je in gesprek om je van meer informatie te voorzien. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over fietsverhuur op locatie. Bereik ons telefonisch via 06-49460438 of stuur een e-mail met je vraag naar info@bikemobile.nl, dan hoor je snel van ons!

CONTACTFORMULIER

Gelijk een offerte aanvragen? Klik naar onze offerte aanvragen pagina, daar vul je in één keer al je gegevens in.

"*" geeft vereiste velden aan

06 4946 0438

06 4946 0438

info@bikemobile.nl

Bedrijfsgegevens

Bike Mobile

Vestigingsadres (geen bezoek)
Veldhof 15,
2111 VR Aerdenhout

Fietsdepot
Oude Spaarneweg 2C,
2142 EA Cruquius

KvK: 54588146
BTW: NL002083828B86
IBAN: NL37KNAB 0256.6178.80 t.n.v. BikeMobile
BIC/SWIFT: KNABNL2H

DAAROM KIES JE VOOR BIKE MOBILE

Fietsen van de beste kwaliteit

Al onze fietsen komen van eigen bodem. Zo garanderen we topkwaliteit, met versnellingen, handremmen en antilekbanden op elke fiets. Het aanbod voor fietsverhuur van Bike Mobile is breed: kies uit stads-/tourfietsen, bakfietsen, ouder-/kindtandems en elektrische fietsen.

Tegen scherpe prijzen

Onze verhuurprijzen zijn marktconform. Zowel bij het huren van fietsen in kleine aantallen als in grotere hoeveelheden stemmen wij de tarieven af op die van de markt. Op deze manier rekenen wij altijd een scherpe prijs voor het verhuren van onze fietsen.

De liefde voor het vak

Fietsverhuur van Bike Mobile staat garant voor een heerlijk dagje fietsen: onze fietsen zijn perfect onderhouden. Persoonlijke aandacht, meedenken en service staan bij Bike Mobile hoog in het vaandel. We willen van elke klant een tevreden klant maken.

Fietsen op een gekozen locatie

Bij het huren van tien of meer fietsen, brengen wij ze op locatie. We bezorgen de fietsen op een door jouw gekozen plek en nemen ze ook weer mee. Dat mag op dezelfde locatie, maar hoeft niet. Bij onze fietsverhuur staat flexibiliteit voorop.

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!