Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

Fietsen huren in regio Alkmaar

Wilt u voor uw accommodatie, zoals een hotel of camping, fietsen huren in Alkmaar en omgeving? Dan schakelt u de hulp in van Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer. Bij ons is het vanaf tien stuks mogelijk om fietsen te huren in Alkmaar en omstreken. We maken het zo gemakkelijk mogelijk voor u door uw fietsen te bezorgen en op te halen. Het is geen enkel probleem als het bezorgadres verschilt van het ophaaladres.

Home » Fietsen huren Alkmaar

Fijne fietsen huren in de omgeving van Alkmaar doet u bij ons

Schakel onze hulp in wanneer u minstens tien fietsen wilt huren de regio Alkmaar. De standaard fietsen zijn onze stadsfietsen met zeven versnellingen. Deze zijn van Hollandse topkwaliteit en worden goed onderhouden. Ook als de fietsen bij u op locatie staan, verzorgen wij het onderhoud. U kunt tandems, kinder-, bak- of elektrische fietsen huren in deze regio of verder weg, bijvoorbeeld:

 • Dicht bij ons fietsdepot, zoals in Hoofddorp en omliggende plaatsen
 • Juist verder weg van ons depot, bijvoorbeeld in Haarlem of een andere stad
 • Al onze tarieven voor het huren van fietsen dicht bij Haarlemmermeer of verder weg, zoals in Alkmaar, zijn zeer scherp.

  ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

  Groter aantal fietsen huren

  Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

  Kleiner aantal fietsen huren

  Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

  Ik wil fietsen verhuren

  Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

  Ontdek onze uitstekende service

  Bent u van plan om minstens tien fietsen bij ons te huren? Veel accommodaties en grote groepen gingen u voor en hebben van onze uitstekende service geprofiteerd. Ontdek onze service zelf door direct contact met ons op te nemen! Dit doet u door te bellen naar 06-49460438 of door een e-mail te sturen naar info@bikemobile.nl. Wij helpen u snel verder.

  WAT KOST MIJN FIETSRIT?
  Fietsen huren Alkmaar

  Nederland ontdekken op een groene manier

  Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

  Chat openen
  Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!