Skip to main content
Home » Fietsen huren Alkmaar

Fietsen huren Alkmaar & regio

Fietsen huren in de regio Alkmaar? Bij Bike Mobile regel je gemakkelijk en snel de verhuur van goed onderhouden fietsen voor alle leeftijden, zowel in kleine als grote aantallen. Bike Mobile bezorgt de fietsen op een locatie naar keuze en haalt ze ook weer op, zelfs als dat niet hetzelfde punt is als het vertrekpunt. Als je verzekerd wilt zijn van het huren van hoogwaardige fietsen voor je uitje of bedrijf in en rond Alkmaar, staan wij voor je klaar. Ook als je fietsen wilt laten plaatsen voor je gasten bij jouw accommodatie in de regio Alkmaar, zijn wij de betrouwbare fietsverhuurder waar je op kunt rekenen. Ontdek de mogelijkheden voor het huren van fietsen in Alkmaar en maak van jouw fietsavontuur een succes met Bike Mobile.
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z
Dé duurzame optie voor jouw (bedrijfs)uitje
Overweeg je fietsen te huren in de omgeving van Alkmaar? Of zoek je specifiek naar fietsverhuur in Alkmaar en nabije gebieden? Maak gebruik van de services van Bike Mobile als je van plan bent om een klein of groot aantal fietsen te huren, bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes in Noord- en Zuid-Holland of voor teambuildingactiviteiten. Onze fietsverhuur in Alkmaar biedt verschillende opties, zoals standaard stadsfietsen, tandems, kinderfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen. Voor kleinere groepen die fietsen willen huren, bekijk onze tarievenpagina voor kleinere aantallen huurfietsen. Ontdek de mogelijkheden en prijzen voor al onze beschikbare fietsen in Alkmaar.

Offerte aanvragen

Ontdek onze fietsverhuur in Alkmaar

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Wil je fietsen huren in regio Alkmaar? Dit regel je bij ons!

Overweeg je om bijvoorbeeld een stuk of tien fietsen bij ons te huren in de regio Alkmaar? Verschillende accommodaties en grote groepen hebben al geprofiteerd van onze uitstekende dienstverlening. Onze fietsverhuurservice is bijzonder geschikt als je bijvoorbeeld een grootschalig evenement in Alkmaar organiseert en duurzaam en milieuvriendelijk transport met fietsen wilt aanbieden. Met meer dan tien jaar ervaring als fietsverhuurder zijn onze fietsen beschikbaar in verschillende steden in de Randstad. Huur bijvoorbeeld fietsen in Noord-Holland, zoals in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort en AlkmaarOntdek onze service zelf door direct fietsen te huren of neem contact met ons op. Bel ons op 06-49460438 of stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl. We staan klaar om je snel verder te helpen.
WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE FIETSVERHUUR?
fietsverhuur Alkmaar | fietsen huren Alkmaar - Bike Mobile

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!