Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

In regio Alkmaar fietsen huren

Wilt u met uw accommodatie, zoals een hotel of camping, fietsen huren in regio Alkmaar? Dan schakelt u de hulp in van Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer. Bij ons is het mogelijk om fietsen te huren vanaf tien stuks. We maken het zo gemakkelijk mogelijk voor u, wij bezorgen en halen uw fietsen namelijk op. Verschilt het bezorgadres van het ophaaladres? Dat is geen enkel probleem!

Home » Fietsen huren Alkmaar

Kwalitatieve fietsen huren in de omgeving van Alkmaar doet u bij ons

Wanneer u minstens tien fietsen wilt huren in Alkmaar of omgeving, schakelt u onze hulp in. De standaard fietsen die u bij ons huurt, zijn onze stadsfietsen met zeven versnellingen. Deze zijn van Hollandse topkwaliteit en worden goed onderhouden, ook bij u op locatie. Wilt u tandems, kinder-, bak- of elektrische fietsen huren? Dit regelen wij graag voor u. Al onze tarieven voor het huren van fietsen in de omgeving van Haarlemmermeer, zoals Alkmaar, Hoofddorp of Haarlem, zijn zeer scherp.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek eropuit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Ontdek onze uitstekende service

Bent u van plan om minstens tien fietsen bij ons te huren? Veel accommodaties en grote groepen gingen u voor en hebben van onze uitstekende service geprofiteerd. Ontdek het ook door direct contact met ons op te nemen! Dit doet u door te bellen naar 06-49460438 of door ons een e-mail te sturen via info@bikemobile.nl. Wij helpen u snel verder.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.