Skip to main content
Home » Fietsen huren Amsterdam

Fietsen huren Amsterdam & regio

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van fietsen in Amsterdam en omgeving? Bij Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer huur je goed onderhouden fietsen voor jong en oud, in kleine en grote hoeveelheden. Wij leveren de fietsen op een locatie naar keuze en halen ze uiteraard ook weer op. Dit hoeft niet dezelfde locatie als het startpunt te zijn. Als je verzekerd wilt zijn van het kwalitatief hoogwaardig huren van fietsen voor jouw uitje/bedrijf in en om Amsterdam (in Zuid- en Noord-Holland), vertrouw je op ons. Ook als je fietsen voor je gasten wilt laten plaatsen bij jouw accommodatie in regio Amsterdam, zijn wij de ervaren fietsenverhuurder waar je op vertrouwt.
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z
Dé duurzame optie voor jouw (bedrijfs)uitje

Stel je vragen over fietsverhuur in regio Amsterdam direct

Met onze uitgebreide ervaring zijn wij de fietsenverhuurder in Amsterdam en omgeving die jij zoekt. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als je gebruik wilt maken van onze fietsverhuur voor jouw uitje in en om Amsterdam. Bekijk de fietsen in ons aanbod en kies de tweewielers uit die je nodig hebt. Bel naar 06-49460438 of stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl. We staan je graag te woord.

Offerte aanvragen

Ontdek het huren van fietsen in Amsterdam

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Wil je fietsen huren in regio Amsterdam? Dit regel je bij Bike Mobile

Bike Mobile is jouw expert om fietsen te huren in Amsterdam en de rest van Noord-Holland, inclusief onze bruisende hoofdstad. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring als fietsenverhuurder en onze fietsen zijn te vinden in de hele Randstad. Huur bijvoorbeeld fietsen in Noord-Holland, zoals in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Amstelveen, Heemstede, Purmerend en Alkmaar. Je kunt gebruikmaken van onze fietsverhuur als je bijvoorbeeld een uitje in Amsterdam wilt organiseren voor een grote groep, met de fiets als duurzaam en groen transport. Dat is echter niet de enige mogelijkheid. Ook als je een hotel of camping rondom Amsterdam hebt en met het huren van fietsen voor je gasten wilt beginnen, reken je op ons als jouw betrouwbare fietsenverhuurder. Wij plaatsen en onderhouden de fietsen en jouw gasten hebben hier iedere dag opnieuw plezier van. Je betaalt ons pas als je daadwerkelijk een fiets verhuurt.
WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE FIETSVERHUUR?
Fietsen huren Amsterdam - Bike Mobile

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!