Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

Fietsen huren voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland

Lijkt het jou leuk om fietsen te huren voor je bedrijfsuitje in Noord-Holland? Dat kan! Bij Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer kun je fietsen huren vanaf een aantal van tien stuks, om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren in de mooie provincie Noord-Holland. Wanneer je bedrijfsuitjes organiseert vanaf je accommodatie, is het ook mogelijk om via ons fietsen te verhuren aan je gasten.

Home » Fietsen huren bedrijfsuitje Noord-Holland

Wij zijn er voor jou als je fietsen wilt huren voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland

Wil jij samen met je personeel op een mooie lente- of zomerdag gaan fietsen? Het is hartstikke leuk om samen met collega’s een fietsroute door de Hollandse natuur te volgen, natuurlijk met de nodige tussenstops om iets lekkers te eten of drinken of om bijvoorbeeld een molen te bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld fietsen huren in Haarlem, Alkmaar of Amsterdam om heerlijk door de duinen te fietsen en samen een bezoek aan het strand te brengen.

 

Fietsen op je eigen locatie

Ook als je fietsen wilt huren voor een bedrijfsuitje of ander groepsuitje in Amsterdam of elders in Noord-Holland (en ook in Zuid-Holland) reken je met een gerust hart op Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer. Je kunt bij ons tevens fietsen huren als je de gasten van je accommodatie de mogelijkheid wilt bieden om vanaf jouw locatie een fietstocht te beginnen als bedrijfsuitje. Wij hebben perfect onderhouden stadsfietsen, maar ook tandems in ons aanbod. Deze bijzondere fietsen maken elke fietstocht extra leuk. Kies voor het huren van fietsen voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland en beleef samen plezier met deze groene manier van transport.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Neem direct contact met ons op

Als je fietsen wilt huren voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland, horen we het graag. Wij bezorgen de fietsen op een door jou gekozen locatie en halen ze desgewenst op een andere locatie weer op. Wil je meer weten over ons aanbod? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 06-49460438 of stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE FIETSVERHUUR?
Fietsen huren bedrijfsuitje Noord-Holland

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!