Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

Fietsen huren voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland

Lijkt het u leuk om fietsen te huren voor uw bedrijfsuitje in Noord-Holland? Dat kan! Bij Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer kunt u fietsen huren vanaf een aantal van tien stuks, om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren in de mooie provincie Noord-Holland. Wanneer u bedrijfsuitjes organiseert vanaf uw accommodatie, is het mogelijk om via ons fietsen te verhuren aan uw gasten.

Home » Fietsen huren bedrijfsuitje Noord-Holland

Wij zijn er voor u als u fietsen wilt huren voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland

Wilt u samen met uw personeel op een mooie lente- of zomerdag gaan fietsen? Het is hartstikke leuk om samen met collega’s een fietsroute door de Hollandse natuur te volgen, natuurlijk met de nodige tussenstops om iets lekkers te eten of drinken of om bijvoorbeeld een molen te bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen huren in Haarlem om heerlijk door de duinen te fietsen en samen een bezoek aan het strand te brengen.

 

Fietsen op uw eigen locatie

Ook als u fietsen wilt huren voor een bedrijfsuitje of ander groepsuitje in Amsterdam of elders in Noord-Holland rekent u met een gerust hart op Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer. U kunt bij ons tevens fietsen huren als u de gasten van uw accommodatie de mogelijkheid wilt bieden om vanaf uw locatie een fietstocht te beginnen als bedrijfsuitje. Wij hebben perfect onderhouden stadsfietsen, maar ook tandems in ons aanbod. Deze bijzondere fietsen maken elke fietstocht extra leuk.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Neem direct contact met ons op

Als u fietsen wilt huren voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland, horen we het graag van u. Wij bezorgen de fietsen op een door u gekozen locatie en halen ze desgewenst op een andere locatie weer op. Wilt u meer weten over ons aanbod? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 06-49460438 of stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!