Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

Fietsen huren voor een bedrijfsuitje in Zuid-Holland

Wilt u fietsen huren voor een bedrijfsuitje in Zuid-Holland? Het team van Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer staat met plezier voor u klaar. Bij ons huurt u comfortabele en perfect onderhouden fietsen vanaf tien stuks, wij bezorgen ze zelfs kosteloos op een locatie naar keuze. Als u interesse heeft in het verhuren van fietsen vanaf uw locatie, staan wij eveneens voor u klaar.

Home » Fietsen huren bedrijfsuitje Zuid-Holland

Bij ons kunt u fietsen huren voor een bedrijfsuitje in het mooie Zuid-Holland

Wanneer u kiest voor het huren van fietsen voor uw bedrijfsuitje in Zuid-Holland, zult u er geen spijt van krijgen. Stap samen op de fiets, bijvoorbeeld in Delft of Den Haag, en geniet van prachtig gekleurde bollenvelden en typisch Hollandse vergezichten. Onderweg maakt u gezellige tussenstops. Fietsen huren voor uw bedrijfsuitje in Noord-Holland of elders in de omgeving van de Randstad is natuurlijk ook mogelijk. Organiseert u bedrijfsuitjes of heeft u een locatie en wilt u uw gasten graag de mogelijkheid bieden om fietsen te huren voor een bedrijfsuitje? Ook dat is mogelijk: u kunt ook bij ons bedrijf uit Haarlemmermeer terecht, indien u fietsen wilt verhuren bij u op locatie. Wij verzorgen het onderhoud van de fietsen en u betaalt ons pas als u fietsen verhuurt.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Stel uw vragen direct aan ons

Wij staan voor u klaar als u fietsen wilt huren voor een bedrijfsuitje in Zuid-Holland of als u een fietsverhuurpunt op uw locatie wilt starten. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze fietsen. Bereik ons telefonisch via 06-49460438 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@bikemobile.nl. Wij staan u met plezier te woord.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?
Fietsen huren bedrijfsuitje Zuid-Holland

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!