Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

Fietsen huren voor een bedrijfsuitje in Zuid-Holland

Wil je fietsen huren voor een bedrijfsuitje in Zuid-Holland? Het team van Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer staat met plezier voor je klaar. Bij ons huur je comfortabele en perfect onderhouden fietsen vanaf tien stuks, we bezorgen ze zelfs kosteloos op een locatie naar keuze. Als je interesse hebt in het verhuren van fietsen vanaf jouw locatie, staan we eveneens voor je klaar.

Home » Fietsen huren bedrijfsuitje Zuid-Holland

Bij ons kun je fietsen huren voor een bedrijfsuitje in het mooie Zuid-Holland

Wanneer je kiest voor het huren van fietsen voor jouw bedrijfsuitje in Zuid-Holland, beleef jij een actieve, gezellige en mooie dag met het personeel van jouw bedrijf. Stap samen op de fiets, bijvoorbeeld in Delft, Rotterdam, Leiden of Den Haag, en geniet van prachtig gekleurde bollenvelden en typisch Hollandse vergezichten. Onderweg maak je gezellige tussenstops. Fietsen huren voor jouw bedrijfsuitje in Noord-Holland of elders in de omgeving van de Randstad is natuurlijk ook mogelijk. Organiseer je bedrijfsuitjes of heb je een locatie en wil je jouw gasten graag de mogelijkheid bieden om fietsen te huren voor een bedrijfsuitje? Ook dat is mogelijk: je kunt ook bij ons bedrijf uit Haarlemmermeer terecht, indien je fietsen wilt verhuren bij jou op locatie. Wij verzorgen het onderhoud van de fietsen en je betaalt ons pas als je fietsen verhuurt. Kies voor deze duurzame manier van transport voor jouw gasten of jouw personeel tijdens een bedrijfsuitje in Zuid-Holland.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Stel jouw vragen direct aan ons

Wij staan voor je klaar als je fietsen wilt huren voor een bedrijfsuitje in Zuid-Holland of als je een fietsverhuurpunt op jouw locatie wilt starten. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over onze fietsen. Bereik ons telefonisch via 06-49460438 of stuur een e-mail met je vraag naar info@bikemobile.nl. Wij staan je met plezier te woord.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE FIETSVERHUUR
Fietsen huren bedrijfsuitje Zuid-Holland

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!