Skip to main content
Home » Fietsen huren Delft

Fietsen huren Delft

Fietsen huren voor uw accommodatie in Delft

Bent u eigenaar of eigenaresse van een accommodatie, zoals een hotel of een camping, en wilt u fietsen huren in regio Delft? Bike Mobile nabij Haarlemmermeer helpt u graag verder. Dankzij ons flexibele verhuurconcept heeft u altijd minimaal tien fietsen beschikbaar voor uw gasten om te huren, om de omgeving te ontdekken. Over het bezorgen, onderhouden en ophalen van de fietsen maakt u zich geen zorgen: dat regelen wij voor u.

Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z

Wilt u fietsen huren in regio Delft? Dat doet u met een gerust hart bij ons!

Onze meest verhuurde fietsen die u vanaf tien stuks in Delft en omgeving kunt huren, zijn onze stadsfietsen. Dit zijn zeer degelijke en comfortabele fietsen die voorzien zijn van zeven versnellingen. Verder is het mogelijk om (kinder-)tandems, kinder- en bakfietsen bij ons te huren. Zo kunnen uw jonge en oude gasten altijd gemakkelijk van A naar B komen of de mooie omgeving in bijvoorbeeld Zuid- of Noord-Holland verkennen. U betaalt ons middels een simpele facturering wanneer u de fietsen huurt.

Offerte aanvragen

Ontdek onze fietsverhuur

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!