Skip to main content
Home » Fietsen huren Delft

Fietsen huren in Delft & omgeving

Overweeg je om fietsen te huren in Delft of een nabijgelegen locatie in de omgeving? Bij Bike Mobile bieden we fietsverhuur vanaf bijvoorbeeld tien stuks aan. Onze flexibele fietsverhuurservice is speciaal ontworpen voor hotels, campings en andere accommodaties in de regio Delft die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van fietsverhuur aan hun gasten. Wij plaatsen onze fietsen kosteloos op jouw locatie en zorgen ervoor dat ze goed worden onderhouden. De betaling voor de fietsen vindt pas plaats wanneer gasten daadwerkelijk gebruikmaken van de fietsverhuur op jouw locatie in Delft en omgeving. Daarnaast kun je ook bij Bike Mobile terecht voor het huren van fietsen voor bedrijfsuitjes in o.a. Noord- en Zuid-Holland.
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z
Dé duurzame optie voor jouw (bedrijfs)uitje

Wil je fietsen huren in regio Delft? Dat doe je met een gerust hart bij ons!

Bike Mobile is de vooraanstaande specialist op het gebied van fietsverhuur, gevestigd in Haarlemmermeer, in de buurt van Haarlem en Hoofddorp. Als je een bedrijf hebt dat baat zou hebben bij fietsverhuur of als je binnenkort een groepsactiviteit hebt, en je overweegt fietsverhuur, dan staan wij voor je klaar. Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij fietsverhuur in Delft en omgeving, zodat je het juiste aantal fietsen kunt huren. Bovendien kun je bij ons ook elektrische fietsen, kinderfietsen, bakfietsen en tandems huren. Of je nu fietsen wilt huren voor het opzetten van een fietsverhuurservice bij jouw accommodatie in de regio Delft of elders in het land, je kunt op ons rekenen. Bijvoorbeeld, als je een bedrijfsuitje met een fietstocht in Zuid-Holland organiseert, zijn wij er om je te assisteren.

Offerte aanvragen

Ontdek onze fietsverhuur

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Neem eenvoudig contact met ons op

Wil je fietsen huren voor je hotel- of campinggasten in regio Delft? Ons bedrijf vlak bij Haarlemmermeer maakt het voor diverse accommodaties en grote groepen mogelijk om fietsen te huren. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring als fietsenverhuurder en onze fietsen zijn te vinden in de hele Randstad. Denk aan Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Dordrecht, Zandvoort, Delft, Leiden, Gouda en Hoofddorp. We bezorgen je comfortabele huurfietsen zonder extra kosten op je gewenste locatie en beloven je dat deze van de beste kwaliteit zijn. Maak een afspraak met ons door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-49460438 of een e-mail te sturen naar info@bikemobile.nl.

Wat zijn de kosten voor de fietsverhuur?
Fietsen huren Delft - fietsverhuur Delft | Bike Mobile

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!