Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z

Fietsen huren voor uw accommodatie in Delft

Bent u eigenaar of eigenaresse van een accommodatie, zoals een hotel of een camping, en wilt u fietsen huren in regio Delft? Bike Mobile nabij Haarlemmermeer helpt u graag verder. Dankzij ons flexibele verhuurconcept heeft u altijd minimaal tien fietsen beschikbaar voor uw gasten om te huren, om de omgeving te ontdekken. Over het bezorgen, onderhouden en ophalen van de fietsen maakt u zich geen zorgen: dat regelen wij voor u.

Home » Fietsen huren Delft

Wilt u fietsen huren in regio Delft? Dat doet u met een gerust hart bij ons!

Onze meest verhuurde fietsen die u vanaf tien stuks in Delft en omgeving kunt huren, zijn onze stadsfietsen. Dit zijn zeer degelijke en comfortabele fietsen die voorzien zijn van zeven versnellingen. Verder is het mogelijk om (kinder-)tandems, kinder- en bakfietsen bij ons te huren. Zo kunnen uw jonge en oude gasten altijd gemakkelijk van A naar B komen of de mooie omgeving in bijvoorbeeld Zuid- of Noord-Holland verkennen. U betaalt ons middels een simpele facturering wanneer u de fietsen huurt.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Neem eenvoudig contact met ons op

Wilt u fietsen huren voor uw hotel- of campinggasten in regio Delft? Ons bedrijf vlak bij Haarlemmermeer – niet ver van Delft – maakt het voor diverse accommodaties en grote groepen mogelijk om fietsen te huren. Wij bezorgen uw comfortabele huurfietsen zonder extra kosten op uw gewenste locatie en beloven u dat deze van de beste kwaliteit zijn. Maak een afspraak met ons door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-49460438 of een e-mail te sturen naar info@bikemobile.nl.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?
Fietsen huren Delft

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!