Skip to main content
Home » Fietsen huren Den Haag

Fietsen huren Den Haag & regio

Fietsen huren in de omgeving van Den Haag? Via Bike Mobile regel je de fietsverhuur makkelijk en snel. Je huurt goed onderhouden fietsen voor alle leeftijden, in kleine en grotere hoeveelheden. Bike Mobile levert de fietsen op een gekozen locatie en haalt ze bovendien weer op. Dit hoeft niet op dezelfde plek als het startpunt te zijn. Als je gegarandeerd wilt zijn van het huren van kwalitatieve fietsen voor jouw uitje/bedrijf in en om Den Haag, staan wij voor je klaar. Ook als je fietsen voor je gasten wilt laten neerzetten bij jouw accommodatie in regio Den Haag, zijn wij de ervaren fietsverhuurder waar je op kunt vertrouwen.
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z
Dé duurzame optie voor jouw (bedrijfs)uitje

Wil je fietsen huren in Den Haag en regio? Fietsverhuur regel je bij ons!

Fietsen huren in Den Haag of in de regio? Schakel Bike Mobile in als je bijvoorbeeld tien fietsen wilt huren, voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes in o.a. Noord- en Zuid-Holland of teambuilding. Kies bij onze fietsverhuur in Den Haag voor een van onze standaard Hollandse fietsen of voor een tandem, kinderfiets, bakfiets of elektrische fiets. Voor een kleinere groep fietsen huren? Bekijk onze pagina voor het huren van fietsen in kleinere aantallen. Ontdek de tarieven voor al onze huurfietsen.

Offerte aanvragen

Ontdek onze fietsverhuur in Den Haag

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen bij het huren in Den Haag.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht met onze fietsverhuur in Den Haag.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving in Den Haag.

Fietsverhuur in Den Haag via Bike Mobile

Ben je van plan om bijvoorbeeld tien fietsen bij ons te huren in regio Den Haag? Vele accommodaties en grote groepen gingen je voor en hebben van onze uitstekende service genoten. Je kunt gebruikmaken van onze fietsverhuur als je bijvoorbeeld een uitje in Den Haag wilt organiseren voor een grotere groep, met de fiets als duurzaam en groen transport. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring als fietsenverhuurder en onze fietsen zijn te vinden in de hele Randstad. Denk aan Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Dordrecht, Zandvoort, Delft, Leiden, Gouda en Hoofddorp. Ontdek onze service zelf door direct fietsen te huren of contact met ons op te nemen! Bel naar 06-49460438 of stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl. Wij helpen je snel verder.
WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE FIETSVERHUUR?
Fietsen huren Den Haag | fietsverhuur Den Haag - Bike Mobile

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!