Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

Fietsen huren voor de Formule 1 in Zandvoort

Het is een goed idee om fietsen te huren om met een grote groep naar de Formule 1 in Zandvoort te gaan. Met tienduizenden bezoekers per dag kan natuurlijk niet iedereen met de auto naar Zandvoort komen. Een handige oplossing is het huren van fietsen om op uw gemak de Formule 1 in Zandvoort te bezoeken. U huurt bij ons al fietsen vanaf tien stuks. Als u de gasten van uw hotel of camping rondom Zandvoort de mogelijkheid wilt bieden om fietsen te huren, rekent u eveneens op Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer.

Home » Fietsen huren Formule 1 Zandvoort

Fijne fietsen huren om naar de Formule 1 in Zandvoort te gaan, kan bij ons

Door te fietsen is men niet afhankelijk van de drukke pendelbussen richting het circuit. Wij bezorgen fietsen op locatie voor grote groepen en halen ze ook weer op. Heeft u een accommodatie in de regio en wilt u fietsen beschikbaar hebben voor uw gasten om te huren? Wij leveren de fietsen bij u af en verzorgen tevens het onderhoud. Zo huren uw gasten altijd goed onderhouden fietsen om de Formule 1 in Zandvoort te bezoeken of om een mooie fietstocht te maken. Ook als men meer in stedelijk gebied wilt fietsen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje rondom Haarlem, kunt u namelijk bij ons terecht. Ons team vertelt u graag meer. Voor het huren van fietsen voor de Grand Prix in Zandvoort rekent u dus met een gerust hart op ons.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Laat ons weten hoe we u mogen helpen

Wilt u fietsen huren om met een grote groep de Formule 1 in Zandvoort te bezoeken? Of wilt u fietsen bij uw accommodatie laten plaatsen, zodat uw gasten ze kunnen huren? Het is allemaal mogelijk bij Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer. Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Laat het ons weten. Bel naar 06-49460438 of stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl. Ons enthousiaste team helpt u graag verder.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!