Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

Fietsen huren tijdens de Grand Prix in Zandvoort

Door fietsen te huren om de Grand Prix in Zandvoort te bezoeken, is men niet afhankelijk van de drukbezette pendelbussen voor de heen- en terugreis. Bij Bike Mobile uit Haarlemmermeer kunt u fietsen huren vanaf tien stuks. Laat de fietsen bijvoorbeeld plaatsen bij uw camping of hotel en laat uw gasten de fietsen huren om de Grand Prix in Zandvoort te bezoeken of om een mooie fietstocht in de omgeving te ondernemen.

Home » Fietsen huren Grand Prix Zandvoort

Laat uw gasten fietsen huren om de Grand Prix in Zandvoort te bezoeken

Als u een accommodatie in de buurt van Zandvoort heeft, is de kans groot dat uw gasten de Grand Prix zullen bezoeken wanneer deze plaatsvindt. Wij maken dat graag mogelijk voor u. Bike Mobile levert fietsen vanaf tien stuks bij uw accommodatie af, en verzorgt tevens het onderhoud. Er zijn ook kinderfietsen en bakfietsen beschikbaar. Zo heeft u altijd perfect onderhouden fietsen beschikbaar voor uw jonge en oude gasten. Door fietsen te huren, vermijden uw gasten drukke pendelbussen bij het bezoeken van de Formule 1 in Zandvoort. Ook buiten de periode van de Grand Prix in Zandvoort is het leuk voor uw gasten om fietsen te huren. Op de fiets ontdek je de mooiste plekjes in de natuur!

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Bel ons of stel uw vraag via e-mail

Bij het bezoeken van de Grand Prix in Zandvoort is het een uitstekende keuze om fietsen te huren. Voor fietsverhuur voor grote groepen en voor perfect onderhouden fietsen bij u op locatie rekent u op ons. Heeft u interesse in onze diensten? Laat het ons dan weten. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Stuur gerust een e-mail naar info@bikemobile.nl of bel naar 06-49460438. Wij voorzien u en uw gasten graag van betrouwbare en comfortabele fietsen.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!