Skip to main content
Home » Fietsen huren Grand Prix Zandvoort

Fietsverhuur in Zandvoort & regio

Met fietsverhuur in Zandvoort tijdens de Grand Prix ben je niet afhankelijk van de drukbezette pendelbussen voor de heen- en terugreis. Bij Bike Mobile uit Haarlemmermeer kun je fietsen huren zoals tien stuks. Laat de fietsen bijvoorbeeld plaatsen bij je camping of hotel en stel fietsverhuur in Zandvoort beschikbaar, zodat gasten de Grand Prix kunnen bezoeken of een mooie fietstocht in de omgeving kunnen maken. Of huur fietsen voor jouw bedrijfsuitje in/rondom Zandvoort.
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z
Dé duurzame optie voor jouw (bedrijfs)uitje

Fietsverhuur in Zandvoort tijdens de Grand Prix

Als je een accommodatie in de buurt van Zandvoort hebt, is de kans groot dat je gasten de Grand Prix zullen bezoeken wanneer deze plaatsvindt. Wij maken graag fietsverhuur in Zandvoort voor je mogelijk. Bike Mobile levert fietsen vanaf bijvoorbeeld tien stuks bij je accommodatie af en verzorgt eveneens het onderhoud. Er zijn ook kinderfietsen en bakfietsen beschikbaar. Zo heb je altijd perfect onderhouden fietsen voor je jonge en oude gasten.

Ook als je fietsen zoekt voor een bedrijfsuitje in Zandvoort (in zowel Noord- als Zuid-Holland), is de verhuur van Bike Mobile een goede optie. Als je gegarandeerd wilt zijn van het huren van kwalitatieve fietsen voor jouw uitje/bedrijf in en om Zandvoort, staan wij voor je klaar. Ook buiten het Formule 1-seizoen in Zandvoort is fietsverhuur een leuke aanvulling. Op de fiets ontdek je de mooiste plekjes in de natuur! En het is ook nog eens een duurzame en groene manier van transport.

Offerte aanvragen

Ontdek onze fietsverhuur in Zandvoort

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Bel ons of stel je vraag via e-mail

Bij het bezoeken van de Grand Prix in Zandvoort is fietsverhuur een uitstekende keuze. Voor het huren van fietsen voor grote groepen en voor perfect onderhouden fietsen op jouw locatie kun je op ons vertrouwen. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring als fietsenverhuurder en onze fietsen zijn te vinden in de hele Randstad. Denk aan Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Dordrecht, Zandvoort, Delft, Leiden, Gouda en Hoofddorp. Als je geïnteresseerd bent in onze diensten, laat het ons dan weten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Je kunt ons e-mailen op info@bikemobile.nl of bellen naar 06-49460438. We staan klaar om jou en je gasten/bedrijf te voorzien van betrouwbare en comfortabele fietsen.
WAT zijn de kosten voor de fietsverhuur?
Fietsverhuur Zandvoort - Bike Mobile

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!