Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z

Fietsen huren in Haarlem

Wilt u fietsen huren in Haarlem of een andere plaats in de omgeving van Cruquius of Haarlemmermeer? Bij Bike Mobile huurt u fietsen vanaf tien stuks. Ons flexibele verhuurconcept is er voor hotels, campings en andere accommodaties in regio Haarlem, die geïnteresseerd zijn in fietshuur voor het organiseren van fietsverhuur aan gasten. Wij zetten onze fietsen kosteloos neer bij uw onderneming en zorgen ervoor dat deze goed onderhouden worden. U betaalt ons pas voor uw fietshuur wanneer er gebruikt wordt gemaakt van de fietsverhuur bij uw onderneming in Haarlem en omstreken.

Home » Fietsen huren Haarlem

Wilt u fietsen huren voor fietsverhuur in regio Haarlem? Dit regelt u bij ons!

Ons bedrijf is dé specialist in fietsverhuur, gevestigd in Haarlemmermeer, nabij Haarlem en Hoofddorp. Heeft u een onderneming waarop de verhuur van fietsen een ware aanvulling zou zijn? Of heeft u binnenkort een groepsuitje in of om Haarlem, zoals een gezellige teambuildingactiviteit vanaf tien personen, en heeft u interesse in fietshuur? In beide gevallen rekent u op ons. Wij helpen u namelijk graag verder bij uw fietshuur, zodat u het juiste aantal fietsen kunt huren in Haarlem of omgeving. Bij ons bedrijf is het tevens mogelijk elektrische fietsen, kinderfietsen, bakfietsen en (kinder-)tandems te huren in Haarlem en omgeving. Voor fietshuur – bijvoorbeeld voor het opstarten van fietsverhuur bij uw accommodatie – in regio Haarlem rekent u met een gerust hart op ons. Ook elders in het land schakelt u ons in, bijvoorbeeld als u een fietstocht als bedrijfsuitje in Zuid-Holland organiseert.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Huur uw fietsen bij ons

Heeft u vragen of wilt u minimaal tien fietsen huren om met fietsverhuur te starten, zodat uw gasten de mooie regio Haarlem per fiets kunnen ontdekken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-49460438, door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@bikemobile.nl. Ons team regelt graag uw fietsverhuur en voert tevens onderhoud uit, wanneer u onze fietsen huurt in Haarlem of omgeving. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en  kunnen uw gasten veilig rondfietsen.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!