Skip to main content
Home » Fietsen huren Haarlem

Fietsen huren in Haarlem & omgeving

Wil je fietsen huren in Haarlem of een andere plaats in de omgeving van Cruquius of Haarlemmermeer? Bij Bike Mobile huur je fietsen, bijvoorbeeld vanaf tien stuks. Onze flexibele fietsverhuur in Haarlem is er voor hotels, campings en andere accommodaties in regio Haarlem, die geïnteresseerd zijn in het organiseren van fietsverhuur aan gasten. We zetten onze fietsen kosteloos neer bij je onderneming en zorgen ervoor dat deze goed onderhouden worden. Je betaalt ons pas voor de fietsen wanneer er gebruik wordt gemaakt van de fietsverhuur bij je onderneming in Haarlem en omstreken. Ook voor het huren van fietsen voor een bedrijfsuitje, kun je Bike Mobile inschakelen.
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z
Dé duurzame optie voor jouw (bedrijfs)uitje

Wil je fietsen huren in regio Haarlem? Dit regel je bij ons!

Bike Mobile is dé specialist in fietsverhuur, gevestigd in Haarlemmermeer, nabij Haarlem en Hoofddorp. Heb je een onderneming waarvoor de verhuur van fietsen een ware aanvulling zou zijn? Of heb je binnenkort een groepsuitje in of om Haarlem, zoals een gezellige teambuildingactiviteit met bijvoorbeeld minimaal tien personen, en heb je interesse in fietsverhuur? Wij helpen je namelijk graag verder met fietsverhuur in Haarlem, zodat je het juiste aantal fietsen kunt huren in Haarlem of omgeving. Bij ons bedrijf is het tevens mogelijk elektrische fietsen, kinderfietsen, bakfietsen en tandems te huren.

 

Voor het huren van fietsen – bijvoorbeeld voor het opstarten van fietsverhuur bij jouw accommodatie – in regio Haarlem reken je met een gerust hart op ons. Ook elders in het land schakel je ons in, bijvoorbeeld als je een fietstocht als bedrijfsuitje in Zuid-Holland of Noord-Holland organiseert.

Offerte aanvragen

Ontdek onze fietsverhuur

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Fietsverhuur in Haarlem via Bike Mobile

Heb je vragen of wil je fietsen huren om met fietsverhuur te starten, zodat jouw gasten de mooie regio Haarlem per fiets kunnen ontdekken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-49460438, door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@bikemobile.nl. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring als fietsenverhuurder en onze fietsen zijn te vinden in de hele Randstad. Huur bijvoorbeeld fietsen in Noord-Holland, zoals in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Amstelveen, Heemstede, Purmerend en AlkmaarOns team regelt graag jouw fietsverhuur en voert tevens onderhoud uit, wanneer je onze fietsen huurt in Haarlem of omgeving. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en kunnen jouw gasten veilig rondfietsen.
WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE FIETSVERHUUR
Fietsen huren Haarlem | fietsverhuur Haarlem - BikeMobile

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!