Skip to main content
Home » Fietsen huren Hoofddorp

Fietsen huren in Hoofddorp en omgeving

Wilt u voor uw camping of hotel minimaal tien fietsen huren in Hoofddorp en omstreken? Bike Mobile uit omgeving Haarlemmermeer zorgt ervoor dat uw gasten altijd fietsen kunnen huren om de omgeving te verkennen. Wij zetten de fietsen bij uw accommodatie neer en zorgen er tevens voor dat de tweewielers goed onderhouden worden, zodat zorgeloos fietsplezier is gegarandeerd.

Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z
Dé duurzame optie voor jouw (bedrijfs)uitje

Diverse soorten fietsen huren in Hoofddorp of omgeving

De standaard fietsen die u bij ons in en om Hoofddorp kunt huren, zijn onze stadsfietsen met zeven versnellingen. Het is echter ook mogelijk om elektrische fietsen, kinder- en bakfietsen en (kinder-)tandems te huren. Wanneer u een grote groep gasten met zowel jongeren als ouderen ontvangt, schakelt u onze hulp in voor passende fietsen. U betaalt ons pas wanneer u de fietsen verhuurt. Dit regelen wij via een duidelijke en eenvoudige facturering, zodat u weinig administratie uit hoeft te voeren. Onze fietsen komen bijvoorbeeld goed van pas wanneer uw gasten de Grand Prix in Zandvoort willen bezoeken. Door te fietsen zijn ze niet afhankelijk van drukke pendelbussen.

Offerte aanvragen

Ontdek onze fietsverhuur

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Schakel fietsverhuurbedrijf Bike Mobile in

Bent u met uw accommodatie gevestigd op een locatie in Haarlemmermeer, in Hoofddorp of juist verder weg zoals in Delft, en wilt u minimaal tien fietsen huren? Aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen via 06-49460438 of door ons een e-mail te sturen via info@bikemobile.nl. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring als fietsenverhuurder en onze fietsen zijn te vinden in de hele Randstad. Denk aan Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Zandvoort, Delft en Hoofddorp. Ons team informeert u graag over de mogelijkheden om fietsen te huren in Hoofddorp en omgeving, en helpt u zo spoedig mogelijk verder.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE FIETSVERHUUR
Fietsen huren Hoofddorp

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!