Skip to main content
Home » Fietsen huren Rotterdam

Fietsen huren Rotterdam & regio

Fietsen huren in de regio Rotterdam? Bij Bike Mobile regel je eenvoudig en snel de verhuur van goed onderhouden fietsen voor alle leeftijden, zowel in kleine als grote aantallen. Bike Mobile bezorgt de fietsen op een door jou gekozen locatie en haalt ze ook weer op, zelfs als dat niet hetzelfde punt is als het vertrekpunt. Als je verzekerd wilt zijn van het huren van hoogwaardige fietsen voor je uitje of bedrijf in en rond Rotterdam, staan wij voor je klaar. Ook als je fietsen wilt laten plaatsen voor je gasten bij jouw accommodatie in de regio Rotterdam, zijn wij de betrouwbare fietsverhuurder waar je op kunt rekenen. Ontdek de mogelijkheden voor het huren van fietsen in Rotterdam en maak van jouw fietsavontuur een succes met Bike Mobile.
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z
Dé duurzame optie voor jouw (bedrijfs)uitje

Wil je fietsen huren in Rotterdam en regio? Fietsverhuur regel je bij Bike Mobile!

Wil je fietsen huren in de buurt van Rotterdam? Of ben je specifiek op zoek naar fietsverhuur in Rotterdam en omstreken? Maak gebruik van de diensten van Bike Mobile als je van plan bent bijvoorbeeld ongeveer tien fietsen te huren, onder andere voor bedrijfsuitjes in Noord– en Zuid-Holland of voor teambuildingactiviteiten. Bij onze fietsverhuur in Rotterdam heb je de keuze uit diverse opties, zoals standaard stadsfietsen, tandems, kinderfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen. Voor kleinere groepen die fietsen willen huren, bekijk onze pagina met tarieven voor kleinere aantallen huurfietsen. Ontdek de mogelijkheden en prijzen voor al onze beschikbare fietsen in Rotterdam.

Offerte aanvragen

Ontdek onze fietsverhuur in Rotterdam

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen bij het huren in Rotterdam.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht met onze fietsverhuur in Rotterdam.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving in Rotterdam.

Fietsverhuur in Rotterdam

Overweeg je om bijvoorbeeld tien fietsen bij ons te huren in de regio Rotterdam? Talloze accommodaties en grote groepen hebben al gebruik gemaakt van onze uitstekende service. Onze fietsverhuur is ideaal als je bijvoorbeeld een groter evenement in Rotterdam organiseert en duurzaam en milieuvriendelijk transport met fietsen wilt aanbieden. Met meer dan tien jaar ervaring als fietsverhuurder zijn onze fietsen verspreid over de hele Randstad. Huur bijvoorbeeld fietsen in Zuid-Holland, zoals in Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Dordrecht, Gouda en Zoetermeer. Ervaar onze service zelf door direct fietsen te huren of neem contact met ons op! Bel ons op 06-49460438 of stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl. We staan klaar om je snel verder te helpen.
WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE FIETSVERHUUR?
Fietsen huren Rotterdam | fietsverhuur Rotterdam | huurfietsen Rotterdam – Bike Mobile

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!