Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

Fietsverhuur in regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in fietsverhuur in regio Amsterdam? Bij Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer huurt u goed onderhouden fietsen voor jong en oud vanaf tien stuks. Wij leveren de fietsen op een locatie naar keuze en halen ze uiteraard ook weer op. Dit hoeft niet dezelfde locatie als het startpunt te zijn. Als u verzekerd wilt zijn van een kwalitatief hoogwaardige fietsverhuur voor uw uitje in en om Amsterdam, vertrouwt u op ons. Ook als u fietsen voor uw gasten wilt laten plaatsen bij uw accommodatie in regio Amsterdam, zijn wij de ervaren fietsenverhuurder waar u op vertrouwt.

Home » Fietsverhuur Amsterdam

Bij ons kunt u terecht voor fietsverhuur in Amsterdam en omgeving

Bike Mobile is uw expert om fietsen te huren in Noord-Holland, inclusief onze bruisende hoofdstad. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring als fietsenverhuurder en onze fietsen zijn te vinden in de hele Randstad, van Amsterdam tot Delft. U kunt gebruikmaken van onze fietsverhuur als u bijvoorbeeld een uitje in Amsterdam wilt organiseren voor een grote groep. Dat is echter niet de enige mogelijkheid. Ook als u een hotel of camping rondom Amsterdam heeft en met fietsverhuur voor uw gasten wilt beginnen, rekent u op ons als uw betrouwbare fietsenverhuurder. Wij plaatsen en onderhouden de fietsen en uw gasten hebben hier iedere dag opnieuw plezier van. U betaalt ons pas als u een fiets verhuurt.

Fietsen als gezellige groepsactiviteit

Bent u op zoek naar een leuke teambuildingactiviteit in Amsterdam en omgeving en heeft u interesse in fietsverhuur voor uw uitje? Ook in dat geval kunt u bij Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer terecht. Wij leveren de fietsen voor uw groep op locatie af en halen ze aan het einde van de dag ook weer op. De mogelijkheden voor fietsverhuur voor uw uitje in en om Amsterdam zijn uitgebreid. Voor nog meer plezier tijdens de fietstocht kiest u er bijvoorbeeld voor om onze tandems te huren. Ook zijn er bakfietsen beschikbaar, zodat ook de kleine kinderen mee kunnen gaan.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Stel uw vragen over fietsverhuur in regio Amsterdam direct

Met onze uitgebreide ervaring zijn wij de fietsenverhuurder in Amsterdam en omgeving die u zoekt. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u gebruik wilt maken van onze fietsverhuur voor uw uitje in en om Amsterdam. Bekijk de fietsen in ons aanbod en kies de tweewielers uit die u nodig heeft. Bel naar 06-49460438 of stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl. We staan u graag te woord.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!