Skip to main content
Home » Fietsverhuur Leiden

Fietsverhuur Leiden & regio

Fietsen huren in de omgeving van Leiden? Bij Bike Mobile regel je eenvoudig en snel de verhuur van goed onderhouden fietsen voor alle leeftijden, zowel in kleine als grote aantallen. Bike Mobile levert de fietsen op een locatie naar keuze en haalt ze ook weer op, zelfs als dat niet hetzelfde punt is als het vertrekpunt. Als je zeker wilt zijn van het huren van hoogwaardige fietsen voor je uitje of bedrijf in en rond Leiden, staan wij voor je klaar. Ook als je fietsen wilt laten plaatsen voor je gasten bij jouw accommodatie in de regio Leiden, zijn wij de betrouwbare fietsverhuurder waar je op kunt vertrouwen. Verken de mogelijkheden voor het huren van fietsen in Leiden en maak van jouw fietsavontuur een succes met Bike Mobile. Ontdek nu de opties voor fietsverhuur in Leiden en geniet van een zorgeloze fietstocht met Bike Mobile.
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z
Dé duurzame optie voor jouw (bedrijfs)uitje
Overweeg je fietsen te huren in de regio Leiden? Of ben je specifiek op zoek naar fietsverhuur in Leiden en omliggende gebieden? Maak gebruik van de diensten van Bike Mobile als je van plan bent om een klein of groot aantal fietsen te huren, bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes in Noord- en Zuid-Holland of voor teambuildingactiviteiten. Onze fietsverhuur in Leiden biedt diverse mogelijkheden, waaronder standaard stadsfietsen, tandems, kinderfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen. Voor kleinere groepen die fietsen willen huren, raadpleeg onze tarievenpagina voor kleinere aantallen huurfietsen. Verken de opties en prijzen voor al onze beschikbare fietsen in Leiden. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden en tarieven voor fietsverhuur in Leiden met Bike Mobile.

Offerte aanvragen

Ontdek onze fietsverhuur in Leiden

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Zoek je fietsverhuur in regio Leiden? Dit regel je bij ons!

Overweeg je om bijvoorbeeld een tiental fietsen bij ons te huren in de regio Leiden? Verschillende accommodaties en grote groepen hebben al geprofiteerd van onze uitstekende dienstverlening. Onze fietsverhuurservice is ideaal als je bijvoorbeeld een evenement in Leiden organiseert en duurzaam en milieuvriendelijk transport met fietsen wilt aanbieden. Met meer dan tien jaar ervaring als fietsverhuurder zijn onze fietsen beschikbaar in verschillende steden in de Randstad, zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Dordrecht, Zandvoort, Delft, Leiden, Gouda en Hoofddorp. Ervaar onze service zelf door direct fietsen te huren of neem contact met ons op. Bel ons op 06-49460438 of stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl. We staan paraat om je snel verder te helpen. Ontdek de mogelijkheden voor fietsverhuur in Leiden en maak gebruik van onze professionele diensten.
WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE FIETSVERHUUR?
Fietsverhuur Leiden | fietsen huren Leiden – Bike Mobile

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!