Skip to main content
Home » Fietsen huren grote aantallen

Fietsen huren grote aantallen

Stap op de fiets met een groep

Fietsen in een groep: Samen op een groene manier op verkenning door Nederland. Bike Mobile regelt grote aantallen fietsen voor groepen. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest.

Kies uit onze klassieke stadsfiets of huur elektrische fietsen, tandems of steps als activiteit. Vertel ons waar en wanneer de fietsen nodig zijn en wij brengen ze op locatie. Of je nou twintig fietsen nodig hebt voor een teambuildingdag of tweehonderd fietsen voor een groter evenement, Bike Mobile heeft de fietsen klaarstaan.

Vraag een offerte aan en zie de prijs voor een groter aantal fietsen. Geen zorgen, je zit nergens aan vast. De offerte is vrijblijvend.

Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z

Offerte aanvragen

Ontdek onze fietsverhuur

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Neem direct contact met ons op

Als u fietsen wilt huren voor een evenement vanaf 10 personen, horen we het graag van u. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring als fietsverhuurder en onze fietsen zijn te vinden in de hele Randstad. Denk aan Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Zandvoort, Delft, en Hoofddorp. Wij bezorgen de fietsen op een door u gekozen locatie en halen ze desgewenst op een andere locatie weer op. Wilt u meer weten over ons aanbod? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 06-49460438 of stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?
Fietsen huren grote aantallen

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!