Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z

Fietsverhuur voor groepen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat fietsverhuur voor grote groepen verzorgt en wilt u fietsen laten bezorgen voor een groepsuitje? Bij Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer helpen wij u graag verder. Wij verhuren fietsen vanaf tien stuks en zorgen ervoor dat deze altijd goed onderhouden en van topkwaliteit zijn. Zo kunt u met een gerust gevoel een mooie route fietsen. U kunt uw fietsen, bijvoorbeeld voor een groepsuitje, op een locatie naar keuze laten bezorgen.

Home » Fietsverhuur voor groepen

Wij verzorgen de fietsverhuur voor grote groepen

Fietsen huren voor groepen voor een groepsuitje? Zoals een teambuildingactiviteit, familie-uitje of een andere activiteit met een groep vanaf tien personen. Wij regelen fietsverhuur voor groepen en maken het ook voor diverse accommodaties in regio Haarlem mogelijk om fietsen te verhuren aan hun gasten. Wij verhuren standaard stadsfietsen met zeven versnellingen, maar ook het huren van bijvoorbeeld tandems of bakfietsen is mogelijk bij ons bedrijf uit regio Haarlemmermeer. U kunt de fietsen op een locatie naar keuze laten bezorgen, bijvoorbeeld voor uw groepsuitje in Amsterdam of een andere stad. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Wilt u liver fietsen huren voor een kleinere groep? Geen probleem, bekijk onze pagina voor fietsen huren in kleine aantallen.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Plan jouw activiteit en schakel onze hulp in

Wanneer groepen vanaf tien personen fietsen nodig hebben, zijn wij er voor de snelle en gemakkelijke fietsverhuur, ook voor uw groep! Ons team verzorgt fietsverhuur voor uw groep en bezorgt uw fietsen in Noord-Holland zonder extra kosten. Het maakt niet uit waar uw groepsuitje begint en eindigt, u kunt uw fietsen altijd door ons laten bezorgen. Heeft u interesse in onze fietsverhuur voor groepen? Plan uw activiteit dan direct in en neem contact met ons op door te bellen naar 06-49460438 of stuur ons een e-mail via info@bikemobile.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u zo snel mogelijk verder met het regelen van fietsverhuur op maat voor uw groep.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?
Fietsverhuur voor groepen

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!