Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

Een degelijke en goedkope fiets huren in Haarlem

Bij Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer kunt u een goedkope, perfect onderhouden fiets huren voor uw fietstocht in Haarlem en omgeving. Plan een landelijke fietstocht met familie of vrienden en geniet van een heerlijke dag in de frisse lucht, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij helpen u graag als u voor een lage prijs een fiets wilt huren in Haarlem en omstreken voor uzelf en uw vrienden of familieleden.

Home » Goedkope fiets huren Haarlem

Wij zijn dé expert om een goedkope fiets te huren in Haarlem en elders

Als u besluit om een goedkope fiets te huren in Haarlem of elders, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een goed onderhouden rijwiel. Wij zorgen er met ons zorgvuldige onderhoud voor dat u altijd veilig op de fiets stapt. U kunt bij ons niet alleen voor een gunstige prijs een fiets huren in Haarlem en omgeving. Het is ook mogelijk fietsen te huren in Amsterdam als u een dag in onze hoofdstad doorbrengt. Kies bijvoorbeeld voor onze degelijke rijwielen voor een gezellig groepsuitje in Amsterdam of in een andere stad.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Laat ons weten waar en wanneer we jouw fietsen mogen afleveren

Wilt u fietsen huren in Haarlem en bent u op zoek naar een goedkope, maar degelijke fiets voor een groep? Neem dan een kijkje in ons aanbod en laat ons weten welke fietsen u wilt huren en wanneer. Vanaf tien stuks leveren wij de fietsen op een locatie naar keuze, zodat u waar u maar wilt met uw tocht kunt beginnen. Het eindpunt bepaalt u ook zelf: wij halen de fietsen gewoon weer op. Heeft u vragen voor ons bedrijf uit regio Haarlemmermeer? Bel naar 06-49460438 of stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl en stel ze direct.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?
Goedkope fiets huren Haarlem

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!