Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

Voor een groepsuitje fietsen huren in Amsterdam

Plant u een groepsuitje en wilt u fietsen huren om Amsterdam en omgeving te verkennen? Bij Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer vindt u de comfortabele tweewielers die u nodig heeft. Wij hebben onder andere praktische stadsfietsen en gezellige bakfietsen in ons aanbod om met de hele familie of vriendengroep op verkenningstocht te gaan. U huurt de fietsen vanaf tien stuks. We plaatsen de fietsen ook graag bij u op locatie als u een hotel of camping heeft en fietsen wilt verhuren aan uw gasten. Het onderhoud aan de rijwielen laat u helemaal aan ons over.

Home » Groepsuitje fietsen huren Amsterdam

Als u voor een groepsuitje fietsen wilt huren in regio Amsterdam, kan dat bij ons

Een actief groepsuitje met collega’s, familie of vrienden is een leuke manier om samen tijd door te brengen en mooie herinneringen te creëren. Kies een leuke route uit en geniet samen van een fietstocht door de prachtige Nederlandse natuur. U kunt bij ons natuurlijk niet alleen fietsen huren voor uw groepsuitje in het centrum- of buitengebied van Amsterdam. Wij staan ook voor u klaar als u fietsen wilt huren voor een groepsuitje buiten Amsterdam, in een plaats in de buurt of bijvoorbeeld verder weg, voor een groepsuitje in Utrecht of een andere stad. Wij verhuren onze goed onderhouden fietsen door heel Nederland: zo kunt u ook fietsen huren in Delft of elders in Zuid-Holland.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Bekijk ons aanbod en reserveer uw fietsen

Ons enthousiaste team uit Haarlemmermeer helpt u graag verder als u fietsen wilt huren voor een groepsuitje in Amsterdam of elders. Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u een vraag over de fietsen in ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 06-49460438 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@bikemobile.nl.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!