Skip to main content
Home » Groepsuitje fietsen huren Utrecht

Groepsuitje fietsen huren Utrecht

Wanneer u een groepsuitje organiseert, is het hartstikke leuk om fietsen te huren in regio Utrecht. Stap samen op de fiets en geniet van het prachtige landschap rondom deze levendige stad. Heeft u een locatie waar u veel gasten ontvangt, zoals een hotel of een camping, en wilt u met fietsverhuur starten om groepsuitjes vanaf uw locatie mogelijk te maken? Dat kan zonder twijfel. Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer, dicht bij Haarlem, levert huurfietsen bij uw accommodatie en verzorgen tevens het onderhoud. U betaalt ons pas wanneer gasten fietsen huren.

Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z

Bij ons kunt u voor een actief groepsuitje fietsen huren in Utrecht en omgeving

Wij zijn uw ervaren specialist in fietsverhuur voor groepen en zorgen er met plezier voor dat u altijd veilig de weg op gaat met perfect onderhouden fietsen. Als u een fietstocht als groepsuitje aan het plannen bent en fietsen wilt huren in regio Utrecht, horen wij dat graag van u. We leveren de fietsen vanaf tien stuks op een locatie naar keuze, en halen ze uiteraard ook weer op. Ook voor fietsverhuur in Amsterdam en andere grote steden, bijvoorbeeld als u met collega’s of vrienden het centrum- en buitengebied wilt verkennen, rekent u op ons. Maak het extra leuk door tandems te huren: plezier is gegarandeerd!

Offerte aanvragen

Ontdek onze fietsverhuur

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Informeer direct naar de mogelijkheden

Lijkt het u leuk om fietsen te huren voor uw groepsuitje in regio Utrecht? Dan horen we het graag, zodat wij de gewenste fietsen voor u kunnen reserveren. Bent u geïnteresseerd in fietsverhuur op locatie of heeft u een andere vraag voor ons bedrijf uit regio Haarlemmermeer? Ook dan neemt u gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@bikemobile.nl of bel naar 06-49460438.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?
Groepsuitje fietsen huren Utrecht

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!