Skip to main content

Fietsverhuur bij Hotel Heemskerk

BEGIN JE FIETSTOCHT BIJ HOTEL HEEMSKERK.

Begin je avontuur bij Hotel Heemskerk en haal je fiets op voor een verkenningstocht. Kies uit diverse routes, fiets naar het duingebied voor rust en zeebries op het strand. Voor stadsplezier, bezoek Haarlem of Alkmaar. Ontdek Kasteel Assumburg en de lokale parels zoals de Slotkapel en Oude Kerk. Laat je betoveren door de geschiedenis en de tuinen van het kasteel. Sluit je dag ontspannen af bij Hotel Heemskerk en reflecteer op een dag vol ontdekkingen in de prachtige natuur.

Waarom Bike Mobile

Maatwerk en persoonlijke service
Scherpe prijzen
10+ jaar ervaring
Afspraak = afspraak
Achteraf betalen

  • Stads/tourfiets 7v

     16,50 Per dag incl. 21% BTW
  • Elektrische fiets (e-bike)

     28,50 Per dag incl. 21% BTW

OVER BIKE MOBILE HEEMSKERK

Ontdek Bike Mobile Heemskerk in Hotel Heemskerk. Het traditionele maar moderne hotel biedt twintig sfeervolle kamers met alle voorzieningen. Bezoek de visafslag, geniet van een visje in de nabijgelegen eethuisjes of ontspan in de horecagelegenheden Perron aan Zee en Grand café Kruiten onder het hotel. Of het nu zomer is op het zonnige terras of winter in het knusse restaurant, je bent altijd welkom. Parkeren is bovendien geen probleem. Ontdek, geniet en beleef met Bike Mobile Heemskerk!

DIRECT ONLINE RESERVEREN

Momenteel kan je voor deze locatie niet online reserveren. Neem direct contact op met deze locatie of vraag een offerte aan voor fietsen huren op maat.

025 125 7025

info@hotelheemskerk.nl

Marquettelaan 34
1968 JT Heemskerk

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!