Skip to main content

Een fiets huren voor de bollenstreek in HILLEGOM bij STATION “KEUKENHOF”

MAAK EEN FIETSTOCHT IN DE OMGEVING

Stap uit de trein gelijk op de fiets. Dit station is het beginpunt voor een mooie fietstocht door de bollenvelden in de omgeving. Spot tulpen, hyacinten, narcissen en wel tientallen andere bloemensoorten tijdens een wandeling door het prachtige bloemenpark De Keukenhof. Neem de familie mee voor een dagje uit of bezoek de Keukenhof met je bedrijf. Fiets na je bezoek aan het bloemenfestijn door naar de duinen of het strand in de omgeving. Sluit de dag af in een dorpje als Hillegom met een goede kop koffie of thee.

Waarom Bike Mobile

Maatwerk en persoonlijke service
Scherpe prijzen
10+ jaar ervaring
Afspraak = afspraak
Achteraf betalen

Vraag een van onze Urban Citybikes aan

* Mits de fietsen beschikbaar zijn

OVER BIKE MOBILE HILLEGOM

Station (Keukenhof) Hillegom is een tijdelijk pick-up point van Bike Mobile. In het voorjaar huur je op dit station makkelijk en snel een fiets. Reserveer je fiets in de maanden maart, april en mei en haal hem op. Het station zelf heeft veel parkeerplek, maar geen horecagelegenheid. In de nabije omgeving vind je echter allerlei eettentjes voor een kop koffie met lekkere versnapering. Kom gemakkelijk met de trein. Je stapt uit de trein zo op de fiets. Zoek online, reserveer en haal op. Het huren van een fiets in de bollenstreek was nog nooit zo eenvoudig.

DIRECT ONLINE RESERVEREN

Momenteel kan je voor deze locatie niet online reserveren. Neem direct contact op met deze locatie of vraag een offerte aan voor fietsen huren op maat.

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.
Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!