Een fiets huren voor de bollenstreek in HILLEGOM bij STATION “KEUKENHOF”

MAAK EEN FIETSTOCHT IN DE OMGEVING

Stap uit de trein gelijk op de fiets. Dit station is het beginpunt voor een mooie fietstocht door de bollenvelden van de Keukenhof. Laat je verbazen door het prachtige bloemenpark. Spot tulpen, hyacinten, narcissen en wel tientallen andere bloemensoorten. Neem de familie mee voor een dagje uit of bezoek de Keukenhof met je bedrijf. Fiets na je bezoek aan het bloemenfestijn door naar de duinen of het strand in de omgeving. Sluit de dag af in een dorpje als Hillegom, Vogelenzang of De Zilk met een goede kop koffie of thee.

Waarom Bike Mobile

Jij vraagt, wij draaien
Scherpe prijzen
10+ jaar ervaring
Afspraak = afspraak
Achteraf betalen

Vraag een Urban Citybike aan (max vijfentwintig stuks)

* Mits de fietsen beschikbaar zijn

OVER BIKE MOBILE HILLEGOM

Station (Keukenhof) Hillegom is een tijdelijk pick-up point van Bike Mobile. In het voorjaar huur je op dit station makkelijk en snel een fiets. Reserveer je fiets in de maanden maart, april en mei en haal hem op. Stap op en maak een avontuurlijke fietstocht door de omgeving. Het station zelf heeft geen horecagelegenheid. Maar onderweg stoppen voor een kop koffie met een lekkere versnapering is natuurlijk geen overbodige luxe. Kom gemakkelijk met de trein of met de auto. Zoek online, reserveer en haal op. Het huren van een fiets in de bollenstreek was nog nooit zo eenvoudig.

DIRECT ONLINE RESERVEREN

Momenteel kan je voor deze locatie niet online reserveren. Neem direct contact op met deze locatie of vraag een offerte aan voor fietsen huren op maat.

Nederland ontdekken op een groene manier

Eén klik verwijderd van de mooiste fietsroutes