Skip to main content

Fiets huren in IJmuiden bij Hotel Rauw aan de Kade

FIETS DOOR DE PRACHTIGE NATUUR VAN ONS LAND

Begin je fietstocht bij Hotel Rauw aan de Kade.. Haal je fiets op bij het hotel en zet jouw route door de mooie natuur van ons land. Vanuit dit startpunt kun je alle kanten op. Trek richting de duinen en het strand om lekker uit te waaien. Fiets het nabijgelegen natuurgebied Spaarnwoude in en kom volledig tot rust. Of trap juist door naar bruisende steden als Haarlem, Alkmaar of Amsterdam. Breng zeker een bezoek aan de grootste sluis in de wereld, Zeesluis IJmuiden, en kom meer te weten over het indrukwekkende bouwwerk.

Waarom Bike Mobile

Maatwerk en persoonlijke service
Scherpe prijzen
10+ jaar ervaring
Afspraak = afspraak
Achteraf betalen

Vraag een van onze stadsfietsen aan

*Mits de fietsen beschikbaar zijn

Vraag een van onze elektrische fietsen aan

*Mits de fietsen beschikbaar zijn

Vraag een andere fiets aan

*Mits de fietsen beschikbaar zijn

OVER BIKE MOBILE IJMUIDEN

Je vind Bike Mobile IJmuiden in hotel Rauw aan de Kade. Het traditionele maar moderne hotel heeft twintig sfeervolle kamers met alles erop en eraan.
Neem een kijkje bij de visafslag of eet een visje bij de vele eethuisjes, alles vlak om de hoek. Ook in de horecagelegenheden Perron aan Zee en Grand café Kruiten onder het hotel bent u altijd welkom voor een drankje en een hapje, zomers op het zonnige terras en in de winter schuif je aan in het knusse restaurant. Parkeren is bovendien geen probleem.

DIRECT ONLINE RESERVEREN

Momenteel kan je voor deze locatie niet online reserveren. Neem direct contact op met deze locatie of vraag een offerte aan voor fietsen huren op maat.

025 570 7802

info@hotelrauwaandekade.nl

Kruitenstraat 13
1976 DM IJmuiden

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!