Skip to main content

Fietsen huren in Haarlem bij hotel restaurant De Zoete Inval.

ONTDEK HAARLEM EN OMGEVING OP DE FIETS

Begin jouw fietstocht bij Hotel Restaurant De Zoete Inval. De Zoete Inval ligt aan de Haarlemmerstraatweg tussen Haarlem en Amsterdam, 15 minuten fietsen van het centrum van het pittoreske en bruisende Haarlem met al zijn bezienswaardigheden. Haal je fiets op bij de receptie van het hotel en stippel een route uit door de veenweidegebieden van recreatiegebied Spaarnwoude waar van alles te beleven is. Maak jouw fietstocht compleet met een bezoekje aan het nabij gelegen Haarlemmermeermuseum “De Cruquius”. Ook de indrukwekkende sluizen van IJmuiden en de prachtige bloemenvelden van de bollenstreek zijn vanaf deze locatie goed aan te fietsen.

Waarom Bike Mobile

Maatwerk en persoonlijke service
Scherpe prijzen
10+ jaar ervaring
Afspraak = afspraak
Achteraf betalen

Vraag een van onze stadsfietsen aan

*Mits de fietsen beschikbaar zijn

Vraag een van onze elektrische fietsen aan

*Mits de fietsen beschikbaar zijn

Vraag een andere fiets aan

*Mits de fietsen beschikbaar zijn

OVER BIKE MOBILE HAARLEM

Huur fietsen van Bike Mobile in Haarlem en haal ze op in Hotel Restaurant De Zoete Inval. Maak van jouw fietsdagje een fietsweekend en boek een kamer in het hotel met meer dan vijftig moderne kamers. Het wordt haast onmogelijk te beslissen waar je aanschuift om een hapje te eten: kies voor het eigen 3-sterrenrestaurant, een à-la-carterestaurant, een Grillrestaurant of een Bowling-Restaurant. Zet de auto neer op de gratis parkeerruimte en stap direct op de fiets.

DIRECT ONLINE RESERVEREN

Momenteel kan je voor deze locatie niet online reserveren. Neem direct contact op met deze locatie of vraag een offerte aan voor fietsen huren op maat.

023 543 3333

receptie@zoete-inval.nl

Haarlemmerstraatweg 183
2065 AE Haarlemmerliede

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!