Fietsen huren in Lisse bij Hotel Restaurant Lowietje

EEN FIETSTOCHT DOOR LISSE

Fiets door het mooiste bloemenpark in Nederland. Kijk je ogen uit en spot bloemen in allerlei kleuren, groottes en formaten. Dompel je onder in de wereld van krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten. Haal je fiets op bij Hotel Restaurant Lowietje. Vanuit dit hotel pal naast De Keukenhof ben je binnen no time in het bloemenpark. Maak een prachtige fietstocht door de bollenvelden of rijd richting het strand om lekker uit te waaien.

Waarom Bike Mobile

Jij vraagt, wij draaien
Scherpe prijzen
10+ jaar ervaring
Afspraak = afspraak
Achteraf betalen

Vraag een stads-/tourfiets aan (max twintig stuks).

*Mits de fietsen beschikbaar zijn

Vraag een elektrische fiets aan (max tien stuks).

*Mits de fietsen beschikbaar zijn

Vraag een tandem aan (max twee stuks).

*Mits de fietsen beschikbaar zijn

Vraag een andere fiets aan.

*Mits de fietsen beschikbaar zijn

OVER BIKE MOBILE LISSE

Fietsen huren in Lisse doe je gemakkelijk en snel via Bike Mobile. We zijn gevestigd in Hotel Restaurant Lowietje. Dit hotel en restaurant zijn omgetoverd tot prachtige uitvalsbasis voor de levensgenieters. Geniet van een uitgebreid ontbijt, een lekkere lunch of heerlijk diner in het luxe restaurant of genietend van de zon op het terras.

Maak van jouw dagje weg een langer weekend weg. Het hotel heeft meer dan veertig knusse kamers klaarstaan. Boek een van onze arrangementen of plof na een bezoek aan de Keukenhof neer bij de open haard. Bezoek Hotel Restaurant Lowietje met het openbaar vervoer of neem de auto. Je vind het hotel makkelijk en parkeert de auto voor de deur.

DIRECT ONLINE RESERVEREN

Nederland ontdekken op een groene manier

Eén klik verwijderd van de mooiste fietsroutes