Skip to main content

Fietsen huren in Vogelenzang bij KLOOSTER CASA CARMELI

EEN FIETSTOCHT RONDOM VOGELENZANG

Maak een fietstocht door de prachtige bollenvelden van de omgeving, de omvangrijke duinen of de uitgestrekte kust. Je haalt je fiets snel en makkelijk op bij Klooster Casa Carmeli, net buiten het kleurrijke dorp Vogelenzang. Wandel door het prachtige gebouw, ontmoet de aardige bewoners en geniet van een kop koffie op het zonnige terras. Verken de unieke locatie en fiets daarna de omgeving in.

Het klooster dient als uitvalsbasis voor de dynamische omgeving: bezoek bijvoorbeeld Zandvoort, Noordwijk of Haarlem. Stap op de fiets met de hele familie of trommel collega’s op tijdens een bedrijfsuitje. Met Casa Carmeli als startpunt ligt er een prachtige fietstocht in het verschiet.

Waarom Bike Mobile

Maatwerk en persoonlijke service
Scherpe prijzen
10+ jaar ervaring
Afspraak = afspraak
Achteraf betalen

Vraag een van onze stadsfietsen aan

* Mits de fietsen beschikbaar zijn

Vraag een van onze tandems aan

* Mits de fietsen beschikbaar zijn

Vraag een andere fiets aan

* Mits de fietsen beschikbaar zijn

OVER BIKE MOBILE VOGELENZANG

Je vind Bike Mobile Vogelenzang in het klooster Casa Carmeli. In dit rustiek ogende klooster kom je helemaal tot rust. Boek een overnachting en begin de dag erna met een lekker ontbijt. Proef de sfeer van een echt klooster: geniet van de rust, de stilte en de natuur in de bosrijke omgeving. Je trapt vanuit het klooster snel door naar plaatsen als Zandvoort en Haarlem. Kom langs met de auto of ga met het openbaar vervoer. De route naar het klooster met de auto is eenvoudig. Parkeer je auto gratis en stap gelijk op de fiets om de omgeving te verkennen.

DIRECT ONLINE RESERVEREN

Momenteel kan je voor deze locatie niet online reserveren. Neem direct contact op met deze locatie of vraag een offerte aan voor fietsen huren op maat.

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.
Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!