Fietsen huren in Vogelenzang bij KLOOSTER CASA CARMELI

EEN FIETSTOCHT RONDOM VOGELENZANG

Maak een fietstocht door de prachtige bollenvelden van de Keukenhof, de uitgestrekte duinen of het roerige strand. Je haalt je fiets snel en makkelijk op bij Klooster Casa Carmeli, net buiten het kleurrijke dorp Vogelenzang. Verken eerst trappend Vogelenzang en rijd daarna door naar andere bezienswaardigheden in de buurt. Stap op de fiets met de hele familie of trommel collega’s op tijdens een bedrijfsuitje. Met Casa Carmeli als startpunt ligt er een prachtige fietstocht voor jullie in het verschiet.

Waarom Bike Mobile

Jij vraagt, wij draaien
Scherpe prijzen
10+ jaar ervaring
Afspraak = afspraak
Achteraf betalen

Vraag een stads-/tourfiets aan (max vijftien stuks).

* Mits de fietsen beschikbaar zijn

Vraag een tandem aan (max twee stuks).

* Mits de fietsen beschikbaar zijn

Vraag een andere fiets aan.

* Mits de fietsen beschikbaar zijn

OVER BIKE MOBILE VOGELENZANG

Je vind Bike Mobile Vogelenzang in het klooster Casa Carmeli. In dit rustiek ogende klooster kom je helemaal tot rust. Boek een overnachting en begin de dag erna met een lekker ontbijt. Proef de sfeer van een echt klooster: geniet van de rust, de stilte en de natuur in de bosrijke omgeving. Je trapt vanuit het klooster snel door naar plaatsen als Zandvoort en Haarlem. Kom langs met de auto of ga met het openbaar vervoer. De route naar het klooster met de auto is eenvoudig. Parkeer je auto gratis en stap gelijk op de fiets om de omgeving te verkennen.

DIRECT ONLINE RESERVEREN

Momenteel kan je voor deze locatie niet online reserveren. Neem direct contact op met deze locatie of vraag een offerte aan voor fietsen huren op maat.

Nederland ontdekken op een groene manier

Eén klik verwijderd van de mooiste fietsroutes