Skip to main content

Ieder jaar komen er honderdduizenden bezoekers op de Formule 1 af in Zandvoort. En dat betekent een hoop auto’s, bussen en: fietsen. Wat moet je allemaal weten wanneer je fietsen wilt huren om naar de Formule 1 in Zandvoort te gaan?

Op de fiets is een verstandige keuze

Ten eerste: goed bezig! Wanneer je op de pedalen trapt om naar de race te gaan kijken, ben je lekker sportief bezig. Naast het feit dat je goed in beweging bent en een frisse neus haalt, heb je geen gedoe met parkeren en parkeergeld. Aangezien de wegen naar Zandvoort voor auto’s niet bereikbaar zijn vanaf de donderdag is het niet eens mogelijk om met de auto dicht bij het circuit te komen.  

Het evenement is altijd goedbezocht en dat betekent een hoop drukte wat betreft het verkeer. Je bent namelijk lang niet de enige die naar de Formule 1 wil gaan kijken. Met de fiets hoef je je minder of geen zorgen te maken over die drukte; vaak kun jij je fiets wel kwijt. Bovendien ben je niet afhankelijk van de drukke pendelbussen die richting het circuit rijden. 

Huur fietsen voor jouw groep voor de Formule 1 in Zandvoort via Bike Mobile.

Je kunt je fiets stallen in een van de bewaakte of gratis stallingen in Zandvoort of Bloemendaal aan Zee. Daarna verder kun je zo verder lopen naar het circuit. Ben er wel op tijd bij om te voorkomen dat de stalling al vol staat. 

De fiets is een duurzame optie

Je hoort het vaak zat als het om groen vervoer gaat: de fiets is je grootste vriend. Fietsen is goed voor het milieu, aangezien de CO2-uitstoot vele malen minder is dan wanneer je met het openbaar vervoer of met de auto gaat. De fiets is een sportieve en milieuvriendelijke manier van vervoer; een goede optie dus om mee naar de race te gaan kijken.

Je kunt makkelijk de omgeving verkennen

Je komt naar Zandvoort om de race te zien, maar op de fiets kun je heel gemakkelijk de omgeving gaan verkennen. Ontdek de mooie natuur in een fietstocht naar de Dutch Grand Prix toe. 

Je hebt de keuze uit allerlei soorten fietsen

Zoek jij een elektrische fiets zodat je fijn en rustig kunt trappen naar de race toe? Of fiets je graag op een normale stadsfiets om nog sportiever bezig te zijn? Bike Mobile heeft voor iedereen een fijne fiets om op te stappen. 

Combineer de fiets met een ander vervoersmiddel

Is het voor jou geen optie om enkel op de fiets te komen? Combineer het dan met een ander vervoersmiddel: pak eerst de trein en stap dan op de fiets, of neem de auto en ga het laatste stuk op de fiets. Een fiets meenemen in de trein is geen optie door de verwachte drukte. 

Haal de fietsen op een gewenste locatie op

Neem contact op met Bike Mobile om af te spreken waar de fietsen komen te staan. Denk aan locaties rondom Zandvoort. Je kunt daar de auto neerzetten en daarna op de fiets stappen om verder naar de Dutch Grand Prix te gaan. Let wel op: parkeren om en rond bijvoorbeeld Haarlem is vaak bijna niet mogelijk tijdens de Formule 1 in Zandvoort. Zorg dus dat je een eigen locatie hebt om de auto te parkeren, zodat je eenvoudig met de fiets verder kan. Bike Mobile haalt de fietsen naderhand ook weer op. Neem op tijd contact op om de mogelijkheden te bespreken.  

Fietsen huren voor de Formule 1 in Zandvoort via Bike Mobile

Ga jij met een grote groep naar de race kijken? Je wilt tijdens je uitje naar Zandvoort geen gedoe hebben met het parkeren van een auto en het betalen van parkeergeld. Bezoek de Formule 1 zonder zorgen, makkelijk en comfortabel met de huurfietsen van Bike Mobile. 

Ik ben op zoek naar fietsen om te huren voor naar de Formule 1 in Zandvoort.

Neem contact op met Bike Mobile.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!