Skip to main content

Je zoekt iets extra’s voor jouw accommodatie. Iets om jouw gasten nog beter van dienst te zijn. Iets waardoor jij je onderscheidt van je concurrenten. Het verhuren van fietsen aan bezoekers is een goed idee. Bike Mobile legt uit waarom. 

Je biedt bezoekers iets extra’s

Het lijkt nog ver weg maar de warmere maanden komen eraan. In de lente en zomer trekken we er graag op uit. Daarom wil je jouw gasten iets extra’s aanbieden als ze bij jouw accommodatie komen. Geef ze de kans om op een groene en avontuurlijke manier de omgeving te ontdekken; kies voor het verhuren van fietsen. Met name in de lente en in de zomer stappen we massaal op de pedalen. Het verhuren van fietsen is een unique selling point voor jouw accommodatie, zoals een camping of hotel. Gasten kunnen zowel individueel als in groepen op pad gaan op de fiets. Bezorg ze een nog onvergetelijkere vakantie met leuke fietstochten in de omgeving. 

Ligt jouw accommodatie in een mooie omgeving? Dat is voor gasten een reden om een paar nachtjes langer te blijven: om op de fiets de omgeving te gaan verkennen. 

Je geeft bezoekers het gemak

Een fiets huren op vakantie lijkt veel mensen wel wat. Maar al het geregel dat erbij komt kijken niet. Vakantiegangers moeten vaak naar een extern bedrijf om fietsen te regelen. Dat betekent eerst naar dat bedrijf toe, veel formulieren invullen en dan met de fietsen terug, en ze na een bepaalde periode weer terugbrengen. Dat vraagt tijd en energie. Wanneer ze gelijk bij jou terecht kunnen op de accommodatie, neemt dat veel geregel weg. Waardoor de drempel om die fietsen echt te nemen lager wordt.  

Je kiest voor een groene manier van transport voor jouw gasten

In plaats van dat jouw gasten met de auto op pad gaan of het openbaar vervoer nemen, gaan ze op een groene manier op pad. Op de fiets heb je bijvoorbeeld geen CO2-uitstoot, terwijl dat bij het nemen van het OV of de auto wel zo is. Bovendien is fietsen ook goed voor je gezondheid. Je krijgt er energie van en het is een leuke bezigheid tijdens de fijne lente- en zomerdagen. 

Je spreekt nieuwe gasten aan

Accommodaties richten zich vaak op bepaalde doelgroepen zoals families of koppels. Bedrijven boeken de accommodatie soms ook voor bijvoorbeeld een evenement of een etentje. Je biedt deze doelgroep nog meer aan door ook fietsen te verhuren. Zo kunnen ze bij jou aankloppen voor een nog completer bedrijfsuitje of teambuildingsdag. 

Weten waarom bedrijven fietsen zouden willen huren als teambuildingsactiviteit? Bike Mobile heeft het voor je op een rij gezet.  

Maak gebruik van ons eenvoudige fietsverhuurconcept

Bang dat je te maken krijgt met een hoop administratie wanneer je besluit fietsen te verhuren vanaf jouw accommodatie? Maak je geen zorgen; met het fietsverhuurconcept van Bike Mobile verhuur jij eenvoudig en zonder gedoe fietsen. Hoe het werkt? We zetten kosteloos fietsen neer bij jouw hotel, camping of andere accommodatie. Deze goed onderhouden fietsen verhuur jij aan jouw gasten. Alleen als je daadwerkelijk een fiets verhuurt, reken je bij Bike Mobile af. Gasten vullen een verhuurformulier in, en Bike Mobile stuurt je een factuur toe met alle informatie en kosten over het verhuren van de fietsen. 

Bike Mobile heeft allerlei verschillende fietsen om te verhuren, onder andere stadsfietsen, bakfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. 

Fietsen verhuren via Bike Mobile voor jouw accommodatie

Ben je overtuigd om fietsen neer te zetten om te verhuren bij jouw accommodatie? Neem snel contact op! Heb je vragen? We helpen je graag verder! 

Ik heb fietsen nodig voor mijn accommodatie. 

Bekijk het verhuren van fietsen via Bike Mobile. 

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!