Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen bij Bike Mobile

BINNEN 24 UUR REACTIE

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij streven ernaar binnen 24 uur jouw aanvraag in behandeling te nemen.

06 4946 0438

06 4946 0438

info@bikemobile.nl

Bedrijfsgegevens

Bike Mobile

Vestigingsadres (geen bezoek)
Veldhof 15,
2111 VR Aerdenhout

Fietsdepot
Oude Spaarneweg 2C,
2142 EA Cruquius

KvK: 54588146
BTW: NL002083828B86
IBAN: NL37KNAB 0256.6178.80 t.n.v. BikeMobile
BIC/SWIFT: KNABNL2H

DAAROM KIES JE VOOR BIKE MOBILE

Fietsen van de beste kwaliteit

Al onze fietsen komen van eigen bodem. Zo garanderen we topkwaliteit, met versnellingen, handremmen en antilekbanden op elke fiets. Het aanbod voor fietsverhuur van Bike Mobile is breed: kies uit stads-/tourfietsen, bakfietsen, ouder-/kindtandems en elektrische fietsen.

Tegen scherpe prijzen

Onze verhuurprijzen zijn marktconform. Zowel bij het huren van fietsen in kleine aantallen als in grotere hoeveelheden stemmen wij de tarieven af op die van de markt. Op deze manier rekenen wij altijd een scherpe prijs voor het verhuren van onze fietsen.

De liefde voor het vak

Fietsverhuur van BikeMobile staat garant voor een heerlijk dagje fietsen: onze fietsen zijn perfect onderhouden. Persoonlijke aandacht, meedenken en service staan bij Bike Mobile hoog in het vaandel. We willen van elke klant een tevreden klant maken.

Fietsen op een gekozen locatie

Bij het huren van tien of meer fietsen, brengen wij ze op locatie. We bezorgen de fietsen op een door jouw gekozen plek en nemen ze ook weer mee. Dat mag op dezelfde locatie, maar hoeft niet. Bij onze fietsverhuur staat flexibiliteit voorop.

WAT MENSEN OVER ONS SCHRIJVEN

Carola Heijink
Carola Heijink
13:46 20 Jun 22
Ik huur regelmatig fietsen bij Perry (Bike Mobile) voor excursies in recreatiegebied Spaarnwoude Park. Wij zijn altijd erg tevreden en heel blij met de flexibiliteit van Bike Mobile. Of het nu om 5 of 20 fietsen gaat dat maakt niet uit. Altijd op tijd en in nood is er altijd een reserve fiets in de buurt. Zeker een aanrader!
Rianne van Kuik
Rianne van Kuik
07:17 10 Jun 22
Hele fijne ervaring met Bike Mobile. Er was vooraf goed contact. De fietsen werden heel netjes afgeleverd en ook weer opgehaald. Kortom: top service!
Ruby Verboom
Ruby Verboom
15:03 09 Jun 22
Goede service en fijn contact. Goede fietsen ook.
marrije2
marrije2
11:36 09 Jun 22
Perry is een kanjer: duidelijke communicatie, lekker op tijd en voldoende ruimte voor de te vervoeren fietsen die zorgvuldig op de trailer vastgezet werden. Aanrader!!
Marian de Haan
Marian de Haan
10:03 09 Jun 22
E-bikes werden ruim op tijd gebracht en ook weer opgehaald.Heel fijne fietsen, makkelijk in gebruik.Ik zou er zo eentje kopen.En de service was uitstekend.
Astrid van Doorn
Astrid van Doorn
16:26 15 May 22
Goede persoonlijke service. En niet onbelangrijk... de fietsen, fietsen heerlijk. Als ik weer fietsen nodig heb voor een personeelsuitje, ga ik ze zeker weer bellen!
Hasni Nor
Hasni Nor
13:01 24 Apr 22
Very service oriënted. And a reliable bike rentals especially for company trips/team buildings...
Nicole
Nicole
20:05 13 Apr 22
Meermaals een groot aantal tandems gehuurd bij Bike Mobile (incl. levering en ophaal service) en iedere keer weer zeer goede service. Fijne communicatie en zeer degelijke fietsen!
Ilona en Ben de Jong
Ilona en Ben de Jong
11:43 13 Apr 22
Gisteren fietsen gebracht door Perry bij De Baak in Driebergen voor onze break tijdens de Management dag van Salta Group BV. Goede fietsen, fijne service, kortom een echte aanrader!
Jan Takken
Jan Takken
07:14 25 Mar 22
Prima service. Men komt gemaakte afspraken goed na. Perry is ook goed bereikbaar en denkt met je mee.We hebben e-bikes gehuurd, het waren hele goede fietsen, allemaal vrij nieuw en goed onderhouden.

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.