Skip to main content

Over Bike Mobile

Ons verhaal

Bike Mobile, sinds 2012

Fietsen huren voor particuliere fietstochtjes en zakelijke uitjes doe je eenvoudig en snel via Bike Mobile. Vraag een enkele fiets aan en trek er alleen op uit of huur een groter aantal fietsen voor een groep. Wij hebben fietsen klaarstaan op een van onze vaste locaties of brengen de fietsen naar een door jouw gekozen plek. Fietsen verhuren doen wij al meer dan tien jaar, wat ons een van de meest gespecialiseerde fietsverhuurbedrijven van de Randstand en omgeving maakt. Ons aanbod bestaat uit:

  • Stadsfietsen
  • Tourfietsen
  • Elektrische fietsen
  • Bakfietsen
  • (Kinder-)tandems

We leveren onze fietsen door heel Nederland, en op verzoek ook in het buitenland. Persoonlijke aandacht staat bij Bike Mobile voorop. ‘Serve with a smile’ is niet voor niets ons motto.

De oprichting van Bike Mobile

“Onderweg zijn met fietsen naar een evenement ergens in Nederland, waarbij ik geen idee heb wat me te wachten staat en waar ik terecht kom. Dat spreekt me zo aan”, vertelt Perry van Deursen, eigenaar van Bike Mobile. “Persoonlijke aandacht, meedenken en service staan bij mij hoog in het vaandel. Ik wil van elke klant een tevreden klant maken.”

Perry verliet in 2012 de autobranche en stapte de wereld van fietsverhuur binnen. “Ik werd getriggerd door het feit dat er maar weinig fietsverhuurders zijn die de fietsen naar je toe brengen.” Dat ondervond het lokale hotel ook. En zo was de eerste stap tot de oprichting van Bike Mobile gezet.

Perry startte met dertig tweedehands fietsen. “Het begon als iets extra’s, maar ik merkte dat het veel meer potentie had. Het lokale hotel was de eerste klant.” Meer en meer hotels, campings en horeca volgden. “Het enthousiasme rondom mijn verhuurconcept is enorm.”

Van klanten hoorde Perry dat fietsverhuurders niet altijd goed naar hun fietsen omkijken. “Ik doe het anders. Als fietsverhuurder verkoop je fietsplezier. Dat moet in je fietsen terugkomen, die moeten top zijn. Daarom worden al onze fietsen in eigen huis onderhouden en voor verhuur goed geïnspecteerd. Zo hebben onze klanten fietsen die zonder problemen vele kilometers rijden.”

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!