Over Bike Mobile

Onze fietsreis

Bike Mobile, sinds 2012

Stap bij Bike Mobile af in je zoektocht naar het huren van fietsen. Zowel voor particuliere fietstochtjes als zakelijke uitjes hebben wij tweewielers gereedstaan. Vraag een enkele fiets aan en trek er alleen op uit of huur een lading fietsen voor een grote groep. Check de locaties waar onze fietsen vast voor de deur staan. Fietsen verhuren doen wij al meer dan tien jaar, nog elke dag vol plezier. Je zou ons zo een van de meest gespecialiseerde fietsverhuurbedrijven van de Randstand en omgeving kunnen noemen. Onze vloot bestaat uit:

  • Stadsfietsen
  • Tourfietsen
  • Elektrische fietsen
  • Bakfietsen
  • (Kinder-)tandems

We leveren onze fietsen af door heel Nederland, en op verzoek ook in het buitenland. Je huurt bij ons een fiets en krijgt daar een grote glimlach bijgeleverd. ‘Serve with a smile’ is ons motto.

Dit ben ik: mijn fietsershart

“Onderweg zijn met fietsen naar een evenement ergens in ons mooie kikkerlandje. Geen idee wat me te wachten staat en waar ik terecht kom. Dat spreekt me zo aan”, vertelt eigenaar Perry van Deursen. “Persoonlijke aandacht, meedenken en service staan bij mij hoog in het vaandel. Ik wil van elke klant een tevreden klant maken.”

Perry’s fietsavontuur begon in 2012. Hij verliet de autobranche en stapte de wereld van fietswielen, zadels en ventieldoppen in. “Ik werd getriggerd door het feit dat er genoeg fietsverhuurders zijn, maar dat die de fietsen vaak niet naar je toe brengen.” Dat ondervond het lokale hotel ook. En zo was de eerste stap tot de oprichting van Bike Mobile gezet.

In de schuur achter het huis begon Perry met dertig tweedehands fietsen. “Het begon als iets extra’s, maar ik merkte dat het veel meer potentie heeft, met het lokale hotel als eerste klant.” Meer en meer hotels, campings en horeca volgden. “He enthousiasme rondom mijn verhuurconcept was enorm.”

Van klanten hoorde Perry dat fietsverhuurders niet altijd goed naar hun fietsen omkijken. “Ik doe het anders. Als fietsverhuurder verkoop je fietsplezier. Dat moet in je tweewielers terugkomen, die moeten top zijn. Daarom worden al onze fietsen in eigen huis onderhouden en voor verhuur goed geïnspecteerd. Zo hebben onze klanten fietsen die zonder problemen marathons rijden.”

Nederland ontdekken op een groene manier

Eén klik verwijderd van de mooiste fietsroutes