Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur geregeld van A tot Z

Tandem huren voor groepen

Een tandem huren voor groepen doet u bij Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer. Het is extra leuk om samen op een tandem te fietsen, als u er een dagje op uit gaat met bijvoorbeeld familie of vrienden. Wij hebben ook tandems speciaal voor kinderen in ons aanbod. Wilt u een fietsverhuur beginnen bij uw accommodatie en wilt u het voor groepen mogelijk maken om een tandem te huren en zo de omgeving van uw hotel of camping te verkennen? Ook in dat geval kunt u bij ons terecht. Wij leveren onze zorgvuldig onderhouden fietsen vanaf tien stuks op een locatie naar keuze.

Home » Tandem huren voor groepen

Bij ons is het mogelijk om een tandem te huren voor grote groepen

Wilt u tandems huren voor een uitgebreide verkenningstocht door een stad zoals het pittoreske Alkmaar? Of kiest u toch liever voor een meer landelijke route en wilt u een tocht plannen in de omgeving van het mooie Hoofddorp? Tandems zijn niet alleen erg fijn, omdat ook mensen met een visuele beperking op deze fietsen van een tocht kunnen genieten. Het is namelijk vooral extra gezellig om uw fietstocht op een tandem te ondernemen. Bij ons kunnen ook grote groepen deze speciale fietsen huren. Ons enthousiaste team vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor het huren van een tandem voor groepen.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we u van dienst mogen zijn

Om goedkoop een fiets te huren rekent u het hele jaar door op ons. Bij Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer kunnen grote groepen fietsen huren voor een gezellige fietstocht – of u nu op zoek bent naar een gewone fiets of een leuke tandem voor de hele groep. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, neemt u direct contact met ons op. Bel naar 06-49460438 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@bikemobile.nl. Ons ervaren team helpt u graag verder met het regelen van de fietsen die u nodig heeft.

WAT KOST MIJN FIETSRIT?

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!