Skip to main content
Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z

Teambuildingactiviteit in Amsterdam

Als u binnenkort een teambuildingactiviteit in Amsterdam of een andere plaats in Noord-Holland op de planning heeft staan, is het huren van fietsen voor een fietsactiviteit tijdens teambuilding een goed idee. Bike Mobile uit regio Haarlemmermeer bezorgt uw fietsen op de door u gewenste locatie. Kies bijvoorbeeld voor comfortabele stadsfietsen of voor gezellige tandems. U beleeft ongetwijfeld een onvergetelijke teambuilding met een leuke fietsactiviteit.

Home » Teambuildingactiviteit Amsterdam

Fietsen huren voor een teambuildingactiviteit in regio Amsterdam

Een fietsactiviteit is een laagdrempelige en gemoedelijke activiteit voor teambuilding, waarmee collega’s elkaar beter leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld op onze standaard stadsfietsen met zeven versnellingen, maar ook het huren van tandems behoort tot de mogelijkheden. Een tandem maakt de teambuildingactiviteit in Amsterdam of elders in Noord-Holland net even wat anders. Heeft u binnenkort een teambuildingactiviteit of wilt u uw accommodatie in regio Amsterdam of elders in Noord-Holland beschikbaar stellen voor bedrijfsuitjes? Ons team uit regio Haarlemmermeer helpt u graag verder!

 

Een fietsactiviteit voor een optimale teambuilding

Een goede teambuildingactiviteit in regio Amsterdam helpt bij het verhogen van het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van onderling vertrouwen binnen uw team. Wilt u de teambuilding organiseren rondom een fietsactiviteit? Of bent u voor uw teambuildingactiviteit in Noord-Holland, zoals Amsterdam of Alkmaar, op zoek naar fietsen om van A naar B te komen? Wij maken het mogelijk! Ons team ontzorgt u van begin tot eind en biedt u uitstekende service. Wij bezorgen uw fietsen vanaf tien stuks op uw gewenste adres en komen deze ook weer ophalen. Dit is tevens mogelijk wanneer het begin- en eindpunt van elkaar verschillen. Dit gemak maakt een fietsactiviteit voor teambuilding of een bedrijfsuitje in Noord-Holland een nóg aantrekkelijkere optie.

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek erop uit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Huur uw fietsen voor uw teambuildingactiviteit in regio Amsterdam direct bij ons

We horen het graag als u op zoek bent naar fietsen voor een teambuildingactiviteit in regio Amsterdam of elders in Noord-Holland. Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, door ons te bellen via 06-49460438 door ons een e-mail te sturen via info@bikemobile.nl. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder en zorgen ervoor dat uw teambuildingactiviteit in Zuid- of Noord-Holland, zoals bijvoorbeeld Amsterdam of Delft, vlekkeloos verloopt!

WAT KOST MIJN FIETSRIT?

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.

Chat openen
Hallo 👋 Bij vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!