Overal bezorgen + ophalen
Voor grote groepen
Fietsverhuur van A tot Z

Teambuildingactiviteit in Amsterdam

Heeft u binnenkort een gezellige teambuildingactiviteit in Amsterdam of een andere plaats in Noord-Holland op de planning staan? Dan is het huren van fietsen een goed idee! Bike Mobile, nabij Haarlemmermeer, verzorgt uw fietsen, zodat u middels een leuke fietsactiviteit een onvergetelijke teambuilding heeft.

Home » Teambuildingactiviteit Amsterdam

Fietsen huren voor een teambuildingactiviteit in regio Amsterdam

Heeft u binnenkort zelf een teambuildingactiviteit of wilt u uw accommodatie in regio Amsterdam, Noord-Holland, beschikbaar stellen voor bedrijfsuitjes? Ons team nabij Haarlemmermeer helpt u graag verder! Een fietsactiviteit voor teambuilding is een fijne en gemoedelijke activiteit, zodat collega’s elkaar beter leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld op onze standaard stadsfietsen met zeven versnellingen, maar ook het huren van tandems behoort tot onze mogelijkheden. Dat maakt de teambuildingactiviteit in Noord-Holland net even wat anders en spannender!

 

Een fietsactiviteit voor een optimale teambuilding

Een goede teambuildingactiviteit in regio Amsterdam helpt bij het verhogen van het zelfvertrouwen en helpt natuurlijk ook bij de ontwikkeling van vertrouwen binnen het team. Wilt u de teambuilding realiseren met een fietsactiviteit? Of bent u voor uw teambuildingactiviteit in Noord-Holland, zoals Amsterdam of Alkmaar, op zoek naar fietsen om van punt A naar punt B te komen? Wij maken het mogelijk! Ons team biedt u uitstekende service en ontzorgt u van begin tot eind. Wij bezorgen uw fietsen vanaf tien stuks op het gewenste adres en komen deze ook weer ophalen. Dit is tevens mogelijk wanneer deze twee adressen van elkaar verschillen. Dat maakt een fietsactiviteit voor teambuilding nóg aantrekkelijk!

ONTDEK ONZE FIETSVERHUUR

Groter aantal fietsen huren

Bike Mobile regelt de fietsen voor jouw groep. Zet de fietsen in op een event, teambuildingdag of bedrijfsfeest. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan fietsen.

Kleiner aantal fietsen huren

Fietsen is voor iedereen. Groot, klein, jong, oud: pak de fiets en trek eropuit. Wij hebben de perfecte fiets klaarstaan voor jouw fietstocht.

Ik wil fietsen verhuren

Wij zetten kosteloos een fiets bij jouw onderneming zodat je gasten kunnen genieten van een avontuurlijke fietstocht door de omgeving.

Huur uw fietsen bij ons

Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, door ons te bellen via 06-49460438 door ons een e-mail te sturen via info@bikemobile.nl. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder en zorgen ervoor dat uw teambuildingactiviteit in Zuid- of Noord-Holland, zoals bijvoorbeeld Amsterdam of Delft, vlekkeloos verloopt!

WAT KOST MIJN FIETSRIT?

Nederland ontdekken op een groene manier

Fietsen van topkwaliteiten, geregeld met één klik.